Budi DJ

naslovna

Mnogi sanjaju da makar na trenutak budu DJ. Vaši snovi mogu da se ostvare pomoću Hercules DJ Starter Kit.

Ako želite da postanete DJ, sve što vam je potrebno je Hercules DJ Starter Kit.

U bilo kom trenutku i na bilo kom mestu možete organizovati zabavu pomoću ovog jednostavnog, kvalitetnog, kompaktnog i lako prenosivog DJ seta. U Tehnomedia prodavnicama po najpovoljnijoj ceni možete nabaviti ovaj lagan i veoma praktičan uređaj.

djset

Ovo je praktičan i lagan uređaj sa svim neophodnim performansama i karakteristikama. DJ set sadrži: slušalice, par aktivnih monitora, kontroler, pripadajuće kablove za međusobno povezivanje, USB kabl za povezivanje sa računarom ili laptopom, kabl za povezivanje monitora sa kontrolerom. Premijum DJ slušalice sa rotirajućim sunđerima za uši idealne su za miksovanje.Veliki frekventni opseg omogućava vam da čujete svaki takt. Serato DJ Lite je sve što vam je potrebno da naučite mix i scratch. Hercules DJMonitor 32 zvučnici su kompaktne veličine pa ih možete koristiti i u sobi i na žurki.Jednostavan je za nošenje i upotrebu.

Zahvaljujući ovoj DJ opremi moći ćete da radite razne modulacije sa zvukom, da preskačete neke delove pesama, kao i da usporite ili ubrzate pesmu.

djset

Bićete oduševljeni atmosferom koju ste napravili zahvaljujući ovom setu. Gde god da krenete ponesite sasobom uređaje a žurku možete napraviti gde god poželite: u dvorištu, kući, zatvorenom iliotvorenom prostoru. Žanrova je mnogo: techno, trance, house, hardcore, breakbeat, dubstep, downtempo, dance, disco, progressive, dep,electro,r’n’b…Istražujte, slušajte, kombinujte i od tih različitih stilova muzike napravite nešto po čemu će vaš zvuk biti prepoznatljiv. Originalne i jedinstvene mikseve muzike napravićete na  Hercules DJ Starter Kit. Najbolje je da vam oprema stoji iznad prosečne visine ramena kako je slučajno neko na zabavama ne bi oborio ili prosuo piće, sok i slično.

djset

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite set koji sadrži sve što je potrebno za DJ-a. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *