Odlična atmosfera na otvaranju nove prodavnice na Banovom brdu

U Požeškoj ulici broj 72 na Banovom brdu u Beogradu otvorena je nova 42 radnja.

Tehnomedia je otvorila još jedna vrata svojim potrošačima. Nova 42. radnja po redu svečano je otvorena 20. avgusta u Požeškoj ulici broj 72 na Banovom brdu u Beogradu. U odličnoj atmosferi mnogobrojni posetioci su uživali u razgledanju radnje i široke palete proizvoda kao i u poklonima.

Tehnomedia se tokom proteklih 19 godina pozicionirala kao jedna od vodećih kompanija u zemlji u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom..

Interesovanje za novu 42. Tehnomedia prodavnicu, a petu u Beogradu je bilo veliko. Na dan otvaranja Tehnomedia je posetioce obradovala raznim iznenađenjima i popustima dok su tri 42. kupca dobila vredne nagrade: laptop, televizor i zvučnik.

Silvana Bogdanović (42. kupac) je dobila izuzetan poklon kompanije Tehnomedia centar laptop ASUS X409JP-WB511T.

Mirku Blagojeviću (84. kupacu) je Tehnomedia na dar uručila televizor VOX DLED 55A667JBL vs 9.0 Smart 4K.

Gordan Stojanović (126. kupac) je na poklon dobio gaming zvučnike za kompjuter Genius SW-G2.1 1250 V2.

Izvanredno iskustvo kupovine doživećete u Tehnomedia centru. Obučeni prodavci su kupcima uvek na raspolaganju oko svih nedoumica, saveta i pitanja.

Iz Tehnomedie poručuju da veruju da će i ova nova prodavnica biti mesto koje će kupci redovno posećivati, kao i da će se truditi da potrošačima obezbede sve što je potrebno na jednom mestu uz povoljne cene.

Radno vreme novog objekta je od 9 do 21 sat radnim danima, a subotom od 9 do 19 sati.

U ponudi Tehnomedia centra nalazi se preko 15 000 različitih artikala najpoznatijih svetskih i domaćih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi. Tehnomedia vam je obezbedila vrhunski kvalitet i pristupačne cene. Maksimalnu dostupnost proizvoda iz ponude, brzu isporuku kao i visok nivo prodajne usluge.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *