Odlična atmosfera na otvaranju nove prodavnice na Banovom brdu

x

U Požeškoj ulici broj 72 na Banovom brdu u Beogradu otvorena je nova 42 radnja.

Tehnomedia je otvorila još jedna vrata svojim potrošačima. Nova 42. radnja po redu svečano je otvorena 20. avgusta u Požeškoj ulici broj 72 na Banovom brdu u Beogradu. U odličnoj atmosferi mnogobrojni posetioci su uživali u razgledanju radnje i široke palete proizvoda kao i u poklonima.

Tehnomedia se tokom proteklih 19 godina pozicionirala kao jedna od vodećih kompanija u zemlji u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom..

Interesovanje za novu 42. Tehnomedia prodavnicu, a petu u Beogradu je bilo veliko. Na dan otvaranja Tehnomedia je posetioce obradovala raznim iznenađenjima i popustima dok su tri 42. kupca dobila vredne nagrade: laptop, televizor i zvučnik.

Silvana Bogdanović (42. kupac) je dobila izuzetan poklon kompanije Tehnomedia centar laptop ASUS X409JP-WB511T.

   n

Mirku Blagojeviću (84. kupacu) je Tehnomedia na dar uručila televizor VOX DLED 55A667JBL vs 9.0 Smart 4K.

   n

Gordan Stojanović (126. kupac) je na poklon dobio gaming zvučnike za kompjuter Genius SW-G2.1 1250 V2.

pozeska

Izvanredno iskustvo kupovine doživećete u Tehnomedia centru. Obučeni prodavci su kupcima uvek na raspolaganju oko svih nedoumica, saveta i pitanja.

Iz Tehnomedie poručuju da veruju da će i ova nova prodavnica biti mesto koje će kupci redovno posećivati, kao i da će se truditi da potrošačima obezbede sve što je potrebno na jednom mestu uz povoljne cene.

Radno vreme novog objekta je od 9 do 21 sat radnim danima, a subotom od 9 do 19 sati.

U ponudi Tehnomedia centra nalazi se preko 15 000 različitih artikala najpoznatijih svetskih i domaćih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi. Tehnomedia vam je obezbedila vrhunski kvalitet i pristupačne cene. Maksimalnu dostupnost proizvoda iz ponude, brzu isporuku kao i visok nivo prodajne usluge.

   n
   n
   n
   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *