Zaustavite vreme akcionim kamerama

Zaustavi vreme

Ako ste ljubitelj ekstremnih sportova ili se bavite nekim drugim aktivnostima onda je akciona kamera sa svim svojim dodacima pravi izbor za vas.

Za potpuni doživljaj neophodna vam je akciona kamera, bez obzira na kameru koju imate na mobilnom telefonu. Sa akcionom kamerom moći ćete da snimite i zabeležite kadar iz bilo koje perspektive i sve što ste zamislili. Prednost akcionih kamera je što su malih dimenzija i lake su sa svim svojim dodacima, a mogu da se koriste na različitim spravama. One su odličan izbor, jer su izdržljive i ne morate o njima da vodite previše računa. Odličan su saputnik za sve sportiste, avanturiste ili one koji žele da zabeleže neki trenutak. Uglavnom dolaze u kućištima otpornim na potrese i vodu pa čak i do 60m dubine, na primer. Ovim kamerama se lako rukuje. Snimak se pokreće na jedno dugme i lako podešava putem ugrađenog ekrana ili mobilne aplikacije putem Wi-Fi konekcije.

Tehnomedia nudi akcione kamere najpopularnijeg proizvođača: GoPro, kao i DJI, Eken, JVC, Prosto, Velteh modeli.

Možete da snimate u različitim situacijama sasvim bezbedno, jer su akcione kamere tako dizajnirane. Ovu kameru na primer možete pričvrstiti na kacigu, auto, staklo, ruku, ili bilo gde želite da je postavite. Bez obzira da li je kiša ili sneg, moći ćete da snimate. Sve ono što ne možete da snimite običnom kamerom uz pomoć ove uradićete lako i jednostavno, a rezultat će biti fascinantan. Dobićete dinamične, originalne i zanimljive snimke napravljene ovom kamerom. Akciona kamera se koristi i tamo gde je upotreba obične nemoguća. Druženja, nezaboravni porodični trenuci, razna dešavanja biće sačuvana od zaborava zahvaljujući akcionim kamerama.

Jedna od najbitnijih karakteristika je kvalitet rezolucije kojom akcione kamere snimaju tokom rada. Ove kamere snimaju 4K ili 2K ili Full HD snimke. Neke akcijske kamere nude veće brzine kadrova za izuzetno glatke snimke. Najbolje akcijske kamere imaju sisteme za stabilizaciju i to ih čini još boljima od drugih.

x Akciona kamera

Akcione kamere, osim što snimaju video snimke, prave i odlične fotografije. Uključuju i GPS, Wi-Fi i kontrolu ekrana osetljivog na dodir.

Tehnomedia vas očekuje. U ODLIČAN IZBOR možete se i sami uveriti. Dobro došli.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *