CAT – idealan za ekstremne uslove

x   T.

CAT mobilni telefoni su napravljeni za korišćenje u ekstremnim uslovima – skoro neuništivi. Onima kojima je kod telefona najvažnija trajnost, izdržljivost i pouzdanost, CAT je pravi izbor.

Odlučili ste da kupite nov mobilni telefon. Mnogo je modela na tržištu, a proizvođači reklama sa svih strana pokušavaju da vas ubede kako je samo njih model najbolji. Ako ste aktivni, bavite se ekstremnim sportovima ili radite u industriji, fabrici i u teškim uslovima potreban vam je izdržljiv uređaj.

Za građevinske radnike, vatrogasce i sve one koji moraju brzo da reaguju u nekim ozbiljnim situacija ili rade u teškim uslovima dizajniran je snažni CAT telefon. Osim brojnih mogućnosti i funkcija, izdržljivost je glavna karakteristika ovih telefona. Otporni su i kompaktni i odoleće svim iskušenjima iz spoljne sredine.

Mobilni telefoni brenda CAT su moćni, snažni i idealni za korišćenje u ekstremnim uslovima. Ništa im ne može voda, prašina, ogrebotine ili udarci, jer su napravljeni od čvrstih materijala. Možete ih koristiti i sa mokrim rukama. Otporni su na ekstremno hladne i visoke temperature. Ako niste u mogućnosti da pazite na svoj telefon zbog posla kojim se bavite ili su vaša strast ekstremni sportovi, ovo je pravi izbor za vas. CAT je zaista poseban. Otporan je na padove i sve izazove zahvaljujući jakom, robusnom i krupnom dizajnu. To je ustvari njihova prednost, a ne nedostatak, jer ćete biti sigurni i nećete morati da razmišljate da li će se polomiti ekran ili se oštetiti, na primer. Kućište je neuništivo, a stilizovano. Android operativni sistem pruža napredne mogućnosti.

cat

Tako na primer, model CAT S61 će preživeti mnogo toga za razliku od drugih telefona. Tu mislimo na pad s velikih visina, visoke temperature, vodu i slično. On poseduje senzor koji meri kvalitet vazduha. To znači da će vas upozoriti na visoke nivoe zagađenja vazduha u zatvorenom prostoru. Imaćete pravu informaciju o visini koncentracije isparljivih organskih smeša i boja, rastavrača, sredstva za čišćenje i drugo. Ima integrisanu FLIR tarmalnu kameru sa naprednim softverom. Zahvaljujući tome kontrast like biće veći i prošireni opseg temperature do 400 stepeni Celzijusa, Tu je i nadogradnja sa VGA rezolucije na visoku rezoluciju vidljive kamere. Ima merač rastojanja pomoću lasera do 10 m. Prisutna je i mogućnost izračunavanja površine i prebacivanje između. Krasi ga FHD ekran od 5,2 inča koji je zaštićen sa Gorilla Glass 5. Napravljen je da izdrži pad na beton sa visine od 1,8m. Otporan je na prašinu kao i vodu do 3 metra dubine sat vremena. Ekran koji je osetljiv na dodir možete da kontrolišete pomoću vlažnih prstiju ili rukavica. Radi na 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a koji je proširljiv sa MicroSD. Prednja kamera je 8MP, a zadnja 16 MP.

O CAT…

Iza CAT serije telefona je britanski proizvođač „Bullitt Group“. Davne 1904. godine nastao je brend CAT ili Caterpillar koja je jedna od najpoznatijih kompanija za izgradnju i dizajn građevinskih mašina, dizalica, bagera i slično. Ova serija CAT telefona je napravljena zbog potrebe savremenog čoveka koji rade u pre svega u specifičnim uslovima vlage i prašine i bave se teškim poslovima i ekstremnim sportovima.

cat

Telefoni ovog brenda preživeće sva iskušenja i teške uslove. Skoro je neuništiv, a lagan. Sa zaštićenim je displejom, oivičen gumom i ojačan aluminijumom. Pametan, brz, pruža vam jednostavan pristup društvenim mrežama, online servisima, internetu…Omogućava jasan i čist zvuk u bučnom okruženju tako da ćete moći lepo da čujete sagovornika gde god se nalazite. Lak je i lepo leže u dlan. Proizvođač garantuje za njihovu pouzdanost i ovo je zaista pravi buldožer među telefonima. Imaju dobru autonomiju baterije tako da će vam dugo trajati od jednog do drugog punjenja.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite model po svojoj meri. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas na ovoj adresi. Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *