Dodatna sigurnost uz Tesla TV

naslovna

U Tehnomedia prodavnicama do kraja septembra na Tesla TV produžena garancija od 5 godina.

Ne možete da zamislite svoj dom bez televizora. Došlo je vreme da stari zamenite novim. Zato je važno pažljivo izabrati uređaj. Nećete na njemu gledati samo televizijski program već i sve druge sadržaje koje sada pružaju pametni televizori. Važno vam je i da budete bezbrižni godinama i sigurni da se neće nešto pokvariti i zato birate one sa dužom garancijom.

Tesla garantuje za svoje TV uređaje i daju vam garanciju od 5 godina na televizore. Posetite Tehnomediu i izaberite TESLA TV po svojoj meri.

Kako biste ostvarili produženu garanciju na TESLA TV osnovni uslov koji morate da zadovoljite je da ste TV uređaj kupili u periodu od 24. aprila do 30. septembra. Najkasnije 30 dana od dana kupovine potrebno je da online registrujete kupljeni TV na www.teslapoklanja.com. Tada prilažete sliku fiskalnog računa na kojem se jasno vidi naziv proizvoda i datum kupovine.

teslatv

Do 30. septembra kupovinom  Tesla TV  u Tehnomdeia maloprodajnim objektima bićete mirni 5 godina. U ponudi su modeli modernog dizajna i izuzetnog kvaliteta. Izaberite smartandroidledlcduhd4kfull hd po najpoljnijim cenama.

Različite veličine ekrana Teslinih televizorarazličitih dijagonala ekrana, specifikacija, rezolucije… Tesla televizori su prepoznatljivi među kupcima po izuzetnom kvalitetu, performansama i po tome što će vas služiti godinama, jer kako uveravaju iz ove kompanije njihovi televizori se skoro uopšte ne kvare. Odlikuje ih vrhunski dizajn sa tankim okvirima, direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku, dolby podrška i izuzetan zvuk, DVB-T2/C tjuner za digitalni signal, S2 za prijem satelitskih kanala, konekcije za sve prilike, jednostavnost upotrebe I još mnogo toga.

Požurite do Tehnomedie i ostvarite dodatnu garanciju od 5 godina na Tesla televizore. Akcija traje do 30. septembra 2020.godine.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *