Druga Tehnomedia prodavnica u Čačku

blog x Otvaranje cacak

Prilikom otvaranja nove Tehnomedia prodavnice u Čačku neko od vas dobiće vredne poklone: mašinu za sušenje veša, televizor ili peglu.

Gde se nalazi prodavnica?

Svečano otvaranje druge po redu Tehnomedia prodavnice u Čačku je u četvrtak, 21. oktobra. Nalazimo se u ulici Dragiše Mišovića br. 148. Naći ćete nas lako kada krenete iz Čačka prema velikom gradskom naselju Atenici ka bolnici.

Šta se nudi?

Sve za opremanje doma ili poslovnog prostora nalazi se na ovoj adresi. Ovaj maloprodajni objekat obuhvata površinu od 490 kvadratnih metara i nudi izbor preko 6 000 artikala različitih kategorija. Bela tehnika, TV, audio i video uređaji, foto aparati, it, telefonija, mali kućni aparati, periferija, pokućstvo, alati, baštenska oprema i još mnogo toga po povoljnim cenama i najboljim uslovima plaćanja pronaći ćete u ovoj prodavnici. Svi uređaji i aparati su izuzetnog kvaliteta. U svakom trenutku 8 ljubaznih i obučenih prodavca odgovoriće na svako vaše pitanje i pomoći oko izbora i pobrinuti se da budete zadovoljni.

Popusti 20% i 15%

Tehnomedia vam je obezbedila fantastičan popust od 20% na redovne cene ako se odlučite za kupovinu: MALIH KUĆNIH APARATA i PERIFERIJE, kao i fenomenalan popust u iznosu od 15% na: BELU TEHNIKU, TV, AUDIO I VIDEO, kao i na IT i TELEFONE.

Vredni pokloni

Na otvaranju vas očekuju brojna iznenađenja, vredni pokloni, sjajni popusti i fenomenalne akcije.

Tri 58. kupca, za obavljenu kupovinu veću od 10 000 dinara na poklon će dobiti: LG mašinu za sušenje veša, TV Fox od 55″i Philips peglu.

Capture

58. kupcu Tehnomedia poklanja LG mašinu za sušenje veša RC80U2AV4Q. Online cena ovog uređaja je 99 999 dinara.

Ova kondezaciona mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom je kapaciteta sušenja 8 kg. Energetske je klase A+++-10%. Poseduje: DUAL Inverter Heat Pump™, Eco Hybrid™, funkciju Allergy Care, kondenzator sa automatskim čišćenjem, vrata koja mogu da se obrnu i umanjuje količinu alergena za do 99,9%. Obezbeđuje najviši nivo energetske efikasnosti ili uštedu vremena do sada. DUAL Inverter Heat Pump™proširuje opseg brzine cirkulisanja od veoma brzog do usporenog bez uključivanja ili isključivanja. Štedi energiju i vaše vreme. Idealan je za osetljivu odeću. Uglađuje nabore i smanjuje skupljanje veša.Sušenje pri niskoj temperaturi može da ugladi nabore i smanji skupljanje veša uz pomoć tehnologije toplotne pumpe. Ciklus Allergy Care umanjuje za 99,9% koncentraciju grinja u kućnoj prašini koje mogu da izazovu alergiju ili probleme sa respiratornim organima. Kondenzator se automatski čisti. Dvostruki filter omogućava mašini za sušenje da održava visok učinak sušenja filtriranjem dlačica iz odeće. Registrujte vlažnost na odeći i automatski podešava vreme sušenja. Vrata mogu da se obrnu. Možete postaviti vrata tako da se otvaraju sa leve ili desne strane u zavisnosti od uslova vašeg prostora. Uz ThinQ™Od daljinsko upravljanje procesom pranja pa do preuzimanja dodatnih ciklusa, vaša mašina za sušenje veša samo postaje pametnija. Jednostavno komunicirajte sa njom i pristupite najnovijim inovacijama uz bežično povezivanje. Poseduje pametno daljinsko upravljanje. Jednostavno upravljajte pranjem veša ili ga nadzirite gde god da se nalazite u svakom trenutku. Takođe možete imati uvid u potrošnju energije.

Capture

116. kupac od Tehnomedie na dar dobija FOX DLED televizor 55DLE688 Smart 4K. Njegova online cena je 47 999 dinara.

Dijagonala ekrana ovog televizora od 55″ je 140 cm. Rezolucija UHD 3840 x 2160 pix. Procesor je Quad Core, a grafika Dual Core. RAM memorija 1 GB, a ROM memorija 8 GB. Ovaj Smart Android 9.0 televizor ima odličnu sliku, boje i zvuk. Uočićete svaki detalj. Doživećete realnost uz kristalno jasnu sliku sa četiri puta više detalja od televizora sa Full HD rezolucijom. Pružiće vam mnogo više od vrhunske slike visoke rezolucije, kako bi, pored uživanja u gledanju omiljenog TV programa, imali i mogućnost savremenog multimedijalnog doživljaja. Integrisanim WiFi i LAN priključkom iz udobnosti Vaše fotelje možete koristiti svoje omiljene aplikacije: Youtube, Facebook, Twitter, Google, mail…Pomoću USB priključka na TV uredjaju, možete povezati svoj USB stick I gledati filmove, slike, slusati muziku…Imaju i tajmer spavanja, child lock, zumiranje, auto isključenje.

Capture

Tehnomedia 174. kupcu poklanja izuzetnu Philips peglu GC3925/30. Online cena je 10 999 dinara.

Ova pegla ima keračku grejnu ploču SteamGlide Plus. Brzo se zagreva zahvaljujući snazi od 2500 W. Sa ovom peglom peglanje će postati pravo zadovoljstvo. Lakše i brže ćete sve obaviti i bez podešavanja temperature100% bezbedno, čak i na osetljivim tkaninama. Sa tehnologijom OptimalTEMP sve ćete moći da peglate odjednom, od teksasa do svile. Ova opcija obezbeđuje savršenu kombinaciju toplote i pare, čime se nabori brže uklanjanju, a nema rizika od progorevanja tkanine ili sjajnih tragova. Ima neprekidan mlaz pare od 45 g/min. Dodatna količina pare je od 180 g.

Radno vreme

Radno vreme Tehnomedia 58. maloprodajnog objekta u našoj zemlji, a drugog u Čačku je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat.

Očekujemo vas!!!

Budite sa nama 21. oktobra na svečanom otvaranju, a sve što vam je potrebno od uređaja i aparata potražite u našoj novoj prodavnici. Ko zna možda baš Vi dobijete vredan poklon koji dodeljujemo na licu mesta prilikom otvaranja novih maloprodajnih objekata.

blogpopust

Tehnomedia ima trenutno 58 prodavnica u 36 gradova. Očekujte nas uskoro u svom gradu, jer Tehnomedia je 20 godina drugačija od drugih. Proverite!!!

(Radovi su u toku…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *