Niškom GAK-u uručena donacija

x

Predstavnici kompanije Tehnomedia centar d.o.o. i Gradske opštine Medijana uručili su rasvetu direktoru Ginekološko-akušerske klinike u Nišu.

Sredstvima koja su prikupljena na nedavno održanom PES turniru u organizaciji kompanije Tehnomedia i uz podršku Gradske opštine Medijana, kupljena je rasveta za potrebe Ginekološko-akušerske klinike u Nišu, objavili su mediji.

Prema pisanju portala: Niške vesti, Južna Srbija Info, Medijana. rs kao i facebook stranice Gradska Opština Medijana Niš, rasveta je nabavljena na zahtev rukovodstva ove klinike.

   n x
Foto: GO Medijana

Prilikom posete Ginekološko-akušerkoj klinici u Nišu, direktor niškog GAК-a dr Dejan Mitić zahvalio je na donaciji i podršci najveće niške opštine. Istakao je potrebu dalje saradnje i sa firmom Tehnomedia, kako bi uslovi na niškoj Кlinici za ginekologiju i akušerstvo, u koju dolazi veliki broj pacijentkinja iz centralne i južne Srbije, bili što bolji.

donacija gak  x
Foto: GO Medijana

Takmičenje u okviru kojeg su prikupljena sredstva održano je nedavno u Parku Svetog Save, a učesnici su pokazali svoje umeće na Sony PlayStation4 konzolama. U konkurenciji 62 takmičara, pobedio je Ranđel Mikić i kao nagradu dobio televizor. Drugo mesto osvojio je Danijel Demirović i njemu je kao nagrada pripala gaming stolica, dok je trećeplasirani Jovan Stojanović osvojio zvučnik.

Humanitarni PES turniri održani su i u Beogradu, Čačku i Zaječaru, objavili su niški mediji.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *