Dugotrajno glatka koža uz Philips lumeu

Philips blog oktobar

Ako želite savršenu glatku kožu celog tela svaki dan, imamo savršen uređaj za vas – Philips Lumeu.

Niko ne voli malje na svom telu, jer izgleda zapušteno i neuredno. Sa Philips Lumeom odstranićete dlačice brzo, efikasno i bezbolno. Bezbedan je. Ne morate da boravite u kozmetičkom salonu, već tretmane možete sami da uraditi kod kuće, a uštedećete vreme i novac.

PHILIPS Lumea BRI957/00

Tehnomedia ponuda Philips Lumea:

Kakvi su to Philips IPL depilatori?

Ovi IPL (svetlosno impulsni depilatori) dlaku iz korena uklanjaju svetlosnim impulsima. Pomoću intenzivne pulsne svetlosti koja koristi nežne, tople impulse svetla vaše dlačice uspavljuje u korenu, zaustavlja njihov rast i sprečava da ponovo porastu do čak 6 meseci. Ovi aparati su klinički testirani i razvijeni sa dermatolizima. Korišćenje je efikasno i udobno.

Aparati imaju 250 000 i više pulseva i trajno ćete ukloniti dlačice sa lica i tela. Efikasni su za: ruke, noge, stomak, bikini područije,obraze, brade, iznad gornje usne, ispod ruku… Poseduju 5 prilagodljivih nivoa jačine svetlosti, detektor boje kože, integrisani UV filter koji štiti kožu od UV zračenja. Ako ga upotrebljavate samo na licu, listovima, pazuhu služiće vas 35 godina, a ako ga koristite na celom telu 15 godina.

Da li su praktični za korišćenje?

Jesu. Imaju ergonomski oblik tako da lepo ležu u “ruku”, a svi delovi tela će vam biti lako dostupni. Samo je potrebno da pritisnete dugme nakon što odredi koji je intenzitet svetlosti potreban za taj deo kože uz pomoć senzora. Imaju posebne nastavke za pazuh ili bikini zonu, pored onih za telo i lice. Svaki pametni dodatak se razlikuje po kombinaciji oblika, veličini prozorčića i filtera i pruža prilagođene programe tretmana za određene delove tela kada se dodaju aparatu. Upotreba je skoro bezbolna. Veoma kratko osetićete samo blako peckanje.

Saveti

Rast dlaka se smanjuje ponavljanjem tretmana, a nakon četiri, koža postaje potpuno glatka. Na 4 do 8 nedelja je potrebno samo povremeno održavati kožu. Za bikini deo i pazuh potrebno je da izdvojite po 1 minut, dok je za noge potrebno da izdvojite 8 minuta. Važno je istaći da je primena veoma efikasna na crnim, smeđim i tamno plavim dlakama.

PHILIPS Lumea BRI955/00

Dodaci

  • Da biste mogli nežno i efikasno da tretirate dlačice na licu, dodatak je pažljivo dizajniran sa ravnim prozorom za preciznu upotrebu na gornjoj usni, bradi ili vilici. Ima dodatni integrisani filter koji će, kada se doda uređaju, automatski podesiti tretman svetlom tako da se bolje prilagodi tretiranju neželjenih dlačica na licu.
  • Posebno zaobljeni dodatak je dizajniran za tretiranje teško dostupnih dlačica ispod pazuha. Kada se ovaj pametni dodatak doda, automatski se aktivira tretman koji je prilagođen za pazuh.
  • Dlačice u bikini zoni su obično jače i deblje od drugih dlačica na telu, tako da je potreban prilagođeni dodatak za najbolje rezultate. Dodatak je zaobljen i ima dodatni providni filter. Tretman svetlom se automatski podešava kada se dodatak priključi na aparat.
  • Dodatak za telo je savršen za brzi tretman na velikim delovima tela, kao što su noge, ruke i stomak. Zaobljeni dizajn bolje prati konture tela za optimalni kontakt sa kožom. Priključivanjem dodatka na uređaj automatski se aktivira prilagođeni tretman koji je pogodan za ove delove tela.

Kako se koristi?

Prvo morate skinuti gornji deo dlaka. Ovo je važno kako bi svetlost došla do korena dlake. Tu upija melanin (tamni pigment) iz dlake i dovodi folikul dlake u stanje mirovanja. Stanje mirovanja znači da dlaka značajno sporije raste, tako da posle prva 4 tretmana prolazi i po dva meseca bez dlačica. Taj period se produžava daljim tretmanima, tako da je na kraju uglavnom potrebno tretiranje samo radi održavanja jednom ili dva puta godišnje. Nakon što ste skinuli dlake sa kože na uobičajen način brijačem,depiatorom, kremom ili voskom, izaberite najbolju postavku energije za svoju nijansu kože uz integrisani senzor SmartSkin. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo. Polako klizite aparatom preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto. Ceo tretman tela traje do 15 minuta.

PHILIPS Lumea SC1997/00

Ko sve može koristiti ovaj aparat?

Svi. Pametan aparat prepoznaje vašu kožu, njenu boju i nijansu dlačica. Philips Lumea IPL sa naprednom tehnologijom detektuje vašu nijansu i svoje svetlosne impulse tome prilagođava.

Da li je korišćenje bezbedno?

Jeste. Philips Lumea se služi bezbednom tehnologijom koju konstantno unapređuje već 25 godina. Do sada nije bilo negativnih posledica po zdravlje kože, pokazuju istraživanja.

  • Savetuje se da se aparat koristi u osvetljenoj prostoriji i da se s njim ne tretiraju obrve, kao i da se ne koristi u neposrdenoj blizini mladeža.
  • Philips je društveno odgovorna kompanija koja na osetljivim grupama poput trudnica, na primer, ne testira svoje aparate tako da se ne preporučuje da ga koriste trudnice kao ni korišćenje u periodu dojenja.

Ne morate više da idete u salone, zakazujete tretmane i trošite novac, jer ćete sada sve to moći da uradite sami kod kuće. Posetite nas na nekoj od 62 lokacije u Srbiji ili poručite Philips Lumeu online po povoljnoj ceni i recite zuvek zbogom dlačicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

x   T.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *