Slavimo rođendan u Čačku

rodendan x

Sjajni trodnevni popusti povodom rođendana Tehnomedia prodavnice u Čačku.

Otvaramo vrata slavljeničkom popustu i rođendanskim poklonima povodom divnog dana naše prodavnice u Čačku. Bolji život počinje u domu i zato nudimo još niže cene i posebne popuste za aparate i uređaje. Želimo da budemo još pristupačniji i zato vas darujemo povodom našeg rođendana.

Gde?

Kada krenete iz Čačka prema velikom gradskom naselju Atenici ka bolnici nalazi se Tehnomedia prodavnica u ulici Dragiše Mišovića br. 148. Ovaj maloprodajni objekat obuhvata površinu od 490 kvadratnih metara i nudi veliki izbor uređaja i aparata za opremanje doma i poslovnog prostora. Mali i veliki aparati širokih namena, bela i ugradna tehnika, audio i video aparati najmodernije generacije, najnoviji IT uređaji, laptopovi, desktop računari, tableti i još mnogo toga. Najpopularniji proizvodi, renomirani svetski i domaći brendovi. Na svako vaše pitanje odgovoriće naši ljubazni i obučeni prodavaci, pomoći oko izbora i kupovine i pobrinuti se da budete zadovoljni.

Radno vreme je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat.

Kada?

Od četvrtka, 20. do subote 22. oktobra.

Koliki su popusti?

  • Popust od 20% dobićete za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije.
  • Popust u iznosu od 15% odnosi se na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

U lepo uređenom prostoru smešten je bogat asortiman proizvoda različitih kategorija odličnog kvaliteta i neverovatno povoljnih cena. Budite deo naše slavljeničke priče i posetite nas u Čačku u Dragiše Mišovića 148.

Dobro došli!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *