Svež hleb iz sopstvene pekare

x   T.

Ako volite zdravo da se hranite i da znate šta jedete najbolje je da sami pripremite hleb u svojoj maloj pekari. Po povoljnoj ceni možete je kupiti u Tehnomedia prodavnici.

Na tržištu je mnogo veštačkih proizvoda sa mnogo aditiva i zato je vreme da nabavite sopstvenu pekaru jer ćete tako znati šta jedete.

Tehnomedia ponuda pekare po povoljnoj ceni

Zašto da kupim mini pekaru?

  • Zato što ćete u svakom trenutku imati svež, mirisan i ukusan hleb
  • Zato što ga možete napraviti i začiniti po sopstvenom ukusu. Možete dodati sir, razne semenke, luk i slično.
  • Zato što ono što sami napravite nema cenu

Pekara spas za osobe osetljive na gluten

TEFAL PF610138

Takve osobe moraju da imaju poseban režim ishrane i da jedu namirnice i hranu koja sadrži gluten, to jest: pšenicu, pirinač, raž, zob i ječam. A kao što znamo tih sastojaka ima u svim proizvodima kupljenim u pekari ili marketima, restoranima. Mogu da konzumiraju krompir, soju i kukuruz a i od tih sastojaka može da se napravi ukusan hleb. Nudimo i takve pekare sa bezglutenskom pripremom.

Zašto je dobro da imate malu pekaru u svom domu?

Hleb od 350g do 1 600g može se napraviti sa jednom pekarom. Kako bi se hleb lepo umesio i kako bi se izbegla mogućnost da izgori, preporučuje se da se stavi manja količina brašna od one koja je minimalno određena pre pokretanja mašine. Proverite da li vaš model može da se pokrene sa polovinom mase što će vam biti od koristi ako želite da pripremite manju količinu hleba. Ima modela u kojima mogu u isto vreme da se peku 2 hleba, kao i pekara sa više oblika tepsija za pečenje.

Korisne funkcije mini pekare?

SENCOR SBR 1040WH

Mnogo je korisnih funkcija, a izdvojićemo neke. Uglavnom imaju od 5 do 19 različitih programa. Osnova je pečenje hleba a ima i specifičnih komplikovanijih načina poput pečenja francuskog ili belog hleba, pečenja kolača, kuvanje džema i pudinga i slično.

Svi aparati imaju lopate za mešanje. Jedna se nalazi u manjim modelima, a dve u većim aparatima.

Brzo hlađenje hleba nakon završenog pečenja sprečićete pomoću funkcije za održavanje toplote i to bude oko 6o minuta.

Korisna funkcija je odloženo pokretanje. Pre nego što odete da spavate, u pekaru stavite sve sastojke i podesite vreme za početak rada aparat. Svež i vruć hleb je spreman za doručak.

Sada je vreme za kupovinu mini pekare. Imamo odličnu ponudu na strava popustu, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *