Novogodišnja i božićna sniženja

bozic x blog

Počela je velika novogodišnja i božićna akcija fantastičnih sniženja u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Ovo je idealno vreme za kupovinu.

Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate

Brojimo dane do početka Nove godine i Božića. Praznike svi volimo, jer je to vreme darivanja, želja i uživanja. U tim trenucima se posvećujemo sebi i najmilijima. Za potpuni doživljaj nedostaju vam pokloni. Mislili smo na vreme i omogućili vam 25 dana sjajne kupovine po akcijskim cenama. Iskoristite ove dane, posetite Tehnomediu, kupite i uštedite.

   n

Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate

Napravite spisak najlepših želja i planiranih poklona za sebe i najmilije i požurite u Tehnomediu. Sa magičnim slavljeničkim cenama čeka vas Božić Bata i Tehno Mraz. Kucnuo je čas i došao trenutak da željene aparate i uređaje omiljenih brendova kupite na prazničnom popustu.

Šta je na popustu?

Ulepšaćemo vam praznike i olakšati kupovinu. Mi mislimo na vaš kućni budžet i zato smo napravili selekciju proizvoda specijalno za vas sa fantastičnim uštedama.

Do kada traje akcija?

Akcija sjajnih popusta i magične uštede traje od 20. decembra 2021. godine do 14. januara 2022.

Gde kupiti na popustu?

Požurite i ugrabite po neverovatno niskoj ceni proizvod koji ste oduvek želeli. Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta i zato morate priuštiti sebi kvalitet po najpovoljnijim cenama. Posetite našu najbližu Tehnomedia prodavnicu, a dočekaće vas ljubazni i stručni prodavci, pristupačne cene, povoljni načini plaćanja i dostava. Kupovinu možete obaviti i putem naše internet prodavnice www.tehnomedia.rs. Na usluzi je i naš Call centar na 011 44 44 999, a ljubazni operateri su tu da prime vaše porudžbine i odgovore na sva pitanja, pomognu oko izbora ili reše neke vaše nedoumice ili dileme.

Srećni praznici!!!

Usrećite sebe i one koje volite nekim uređajem ili aparatom iz Tehnomedie. Iskoristite specijalnu božićnu i novogodišnju akciju slavljeničkih popusta. Uživajte u prazničnoj kupovini i veseloj atmosferi uz želju da nam 2022. donese puno radosti. Na kraju ostaje samo da se prepustite prazničnoj čaroliji.

Srećni novogodišnji i božićni praznici!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *