Funkcionalno i praktično

naslovna

Ugradna ploča i aspirator, dva u jedan je savršen izbor za vašu kuhinju.

Praktičan i lep uređaj sa najsavremenijom tehnologijom zadovoljiće sve vaše potrebe.

Za dobro pripremljen obrok potrebna vam je kvalitetna ugradna ploča. Kako ne biste imali problema sa mirisima i isparenjima neophodan vam je aspirator. Klasičan aspirator izvlači vreo vazduh koji ide na gore jer se nalazi iznad ploče sa ringlama i na taj način ga iz kuhinje izbacuje. Sve probleme rešićete ako se odlučite za ugradnu ploču sa aspiratorom. Neprijatni mirisi biće efikasno i brzo odstranjeni. Možete je smestiti u predviđeno udubljenje u radnom delu kuhinje ili u posebnom odvojenom prostoru ako je kuhinja veća.

Ploča sa aspiratorom je veoma praktična i ovaj uređaj je kombinacija indukcione ploče i izvlačenja vazduha. Lepog je dizajna i veoma funkcionalna. Aspirator, odnosno sistem za pročišćavanje vazduha je štedljiv i malo troši energiju, ima visoke performanse, nizak nivo buke. Ploča šalje informacije aspiratoru koja bira idealan način rada. Indukcione zone i aspirator se jednostavno kontrolišu dodirom prsta.

  x

Direktno na ugradnoj ploči nalaze se ugradni aspiratori. Na ovaj način mirisi koji dolaze tokom pripremanja hrane su najbliži ploči i najefikasniji. Veoma brzo i efektno filtriraju ili odvode mirise prženja ili kuvanja. Kuhinja će i tada prilikom pripremanja obroka biti sa vazduhom koji je čist i svež. Postavljeni su na dobrom mestu jer obično zauzimaju prostor koji nije namenjen za neko odlaganje namirnica ili kuhinjskih elemenata i zauzimaju deo koji se ustvari ne koristi.

Ovakav uređaj je idealan jer sem funkcionalnosti i praktičnosti dobijate i dodatni prostor oko i iznad površine za kuhinju.

Kako bi usisao neprijatne mirise kao i isparenja gde nastaju tokom kuvanja hrane aspiratori se ugrađuju pored, iza ili u ploču za kuvanje. Vaša kuhinja izgledaće potpuno drugačije. Tokom pripremanja obroka u svakom trenutku moći ćete da pogledate šta se dešava sa sadržajem u šerpama i nećete morati da brinete da slučajno glavom ne udarite u aspirator ili da se saginjete.

Bosch indukcione ploče sa ugrađenim ventilacionim modulima nude na primer najnoviju indukcionu tehnologiju sa funkcijom asistiranja pri kuvanju kao što su PerfectCook i PerfectFry. U samo jednom uređaju dobijate i moćnu ventilacionu tehnologiju sa PerfectAir senzorom.

Predlažemo vam na primer Bosch čiji model ima oznaku PVQ731F15E i bićete prezadovoljni. Kako bi ostvarili najbolje rezultate, indukciona ploča za kuvanje sa integrisanim modulom ventilacije udružuje indukciju sa tehnologijom ventilacije. Imate mogućnost direktnog i jednostavnog izbora zone kuvanja, a jačinu i dodatne funkcije sami podešavate i birate. Možete naravno kombinovati dve zone za kuvanje, kao i da ravnomerno raspodelite toplotu. Na trećem nivou snage ventilacioni modul se pokreće automatski. Nivoe kuvanja automatski podešavate i na taj način omogućeno vam je brzo ključanje u prednjoj zoni a u zadnjoj zoni za kuvanje blago krčkanje. Zahvaljujući tehnologiji CombiZones, možete postaviti još veće posuđe na jednu veliku zonu, dok AutoOn funkcija pokreće nivo snage ventilacionih modula kada je uključena ploča. Funkcija QuickStart detektuje gde ste postavili šerpu i automatski prikazuje odgovarajuću zonu za kuvanje na upravljačkom interfejsu. Ako isključite ploču za kuvanje, ona će u toku kratkog vremena sačuvati poslednju izabranu postavku. Zahvaljujući intuitivnoj kontrolnoj tabli, možete da izaberete zone za kuvanje i postavite stepen pripreme koji želite. Indukcione ploče generišu toplotu samo u dnu posude tamo gde je potrebno.

Ovo je idealno rešenje za vašu kuhinju, jer se direktno u ploču za kuvanje ugrađuje aspirator. Tehnomedia je totalno drugačija. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *