Hit ponuda

naslov

Iskoristite akcijsku ponudu do kraja januara i kupite Samsung QLED televizor 4K po neverovatno povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama.

Ispred televizora najviše se provodi vreme. Bez te čarobne kutije niko ne može da zamisli život. Važno je da imate kvalitetan i veliki ekran a sa Samsungom dobijate i više od toga. Vreme je da stari zamenite novim televizorom. Posetite Tehnomediu ili jednostavno online poručite jedan od fenomenalnih Samsung modela koji su trenutno na akciji. Ako kupovinu obavite do kraja januara uštedećete i za malo para dobiti odličan TV uređaj koji će vas verno služiti godinama.

Samsung  rs feature lifestyle gallery ORIGIN IMG x

Vrhunski prikaz boja dočaraće vam quantum dot tehnologija, 4K rezolucija, ambijentalni način rada i fantastična reprodukcija zvuka pružiće vam neverovatno Samsung televizijsko iskustvo. Ove televizore sada možete kupite po specijalnoj akcijskoj ceni u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Sa Samsung televizorima imaćete neverovatan doživljaj gledanja televizije. QLED je najkompletnija od svih televizijskih tehnologija. QLED TV koristi Quantum Dot tehnologiju. Svetlost veličine nanočestica emituje inovativni poluprovodni materijal i uređaji rade bez gubitka na kvalitetu. Najbolji prikaz boja imaćete sa ovim aparatima, a u jako osvetljenom prostoru QLED televizore odlikuje efikasnost. Ugrađeni svetlosni senzor detektuje nivo osvetljenosti u okolini i automatski vrši podešavanje televizora. Na vama je samo da sednete, opustite se a Samsung QLED će uraditi svoje. Verovali ili ne jedna boja ima milijardu nijansi. Sa stopostotnim volumenom prikaza boja svaka boja je stvarno vidljiva u bilo čemu što gledate.

image

Kupite Samsung televizor po nižoj ceni na akciji u Tehnomedia prodavnicama ili poručite online. Izaberiten smart TV čija je veličina ekrana: 55″( 140 cm), 49″ (124 cm ) ili 43″ ( 109 cm ). Rezolucija je 3840 x 2160 (4K). Na većem ekranu sve je realnije. Doživećete radost davanja svakog gola, osetićete svaku eksploziju i imaćete utisak da ste učesnik u svakoj akciji.

Sve je drugačije, inovativno i idealno sa Samsungom. Zvučnici QLED televizora pružaju čist, jasan zvuk. Ugrađeni zvučnici daju zvuku slobodu koja mu je potrebna da bi se kretao i stigao tamo gde zvuči najbolje. Zvuk je besprekoran i prilagodljiv. Dizajn je minimalistički i elegantan. Ekran izgleda beskonačno bez vidljivih granica. Crne ivice su smanjene toliko da će vam se učiniti i da ih nema, a ultratanki okvir vam pruža neverovatno iskustvo gledanja. S obzirom da će vam se učiniti da su ivice skoro nevidljive onda vam ništa neće skrenuti pažnju sa sadržaja koji se emituje.

Istraživanja su pokazala da se nalazimo u vrhu liste po vremenu koje provodimo gledajući TV, ato je 5 sati dnevno. Televiziju najviše gledaju Rumuni u proseku 340 minuta.

image

Osim gledanja televizije ovi pametni televizori omogućavaju surfovanje po društvenim mrežama i internetu.

Posetite Tehnomedia prodavnice i pronađete Samsung model po meri i nižoj ceni. Akcija traje u periodu 14. do 31. januara 2021. ili do isteka zaliha.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *