Gaming stolica

x Game Stolice

Veoma naporno može biti dugotrajno i napeto igranje. Gaming stolica je veoma važna iskusnim igračima, jer im je udobnost na prvom mestu.

Sedenje satima i satima u stolici može loše uticati i na vaše zdravlje ako ona nije prilagođena određenoj nameni i zato vam je gaming stolica potrebna. Oni koji žele da sačuvaju svoju kičmu takođe mogu koristiti stolicu za gejmere.

imageJedino ćete se osećati zadovoljno posle duge, naporne i intenzivne igre u ovim stolicama. Komfor nakon dugog sedenja i igranja moći ćete da doživite jedino u gaming stolici, jer je ona podešena da to osetite. Bol ili neprijatnost nećete imati nakon duge igre zbog ergonomičnog dizajna naslona za glavu, vrat i kičmu. Ti dodaci poput jastučića pružaju neverovatan relaksirajući osećaj. Zaboravićete na vreme u gaming stolici iz Tehnomedie. Odmor će vam omogućiti nasloni za ruke koji se podešavaju, kao i nagib koji se može namestiti i pomerati od 3 do 18 stepeni. Izrađene su od izdržljivog materijala tako da i oni živahniji i teži gejmeri mogu uživati bezbrižno u igri.

 

Zanimljivosti…

Sredinom avgusta 2006. godine pojavila se prva gaming stolica. Nju je napravila kompanija koja je radila sedišta za luksuzne automobile DXRacer. Ta prva stolica je bila inspirisana sedištima koje je tada za svoje preskupe volane pravio Logitech. 

Zbog pravilnog položaja kičme i sedenja gaming stolica je neophodna. Potporu vratu pruža visok naslon, a osnovnu podršku obezbeđuju lumbalni jastučići. Ove stolice za ljubitelje igrica su konstruisane za višestano sedenje i imaju opcije koje se prilagođavaju. Možete ih spustiti i podesiti svom položaju prilikom spavanja i moći ćete u njima i da se lepo odmorite. Prilikom kupovine najvažnije je da vam je stolica komforna i ergonomična.

gaming stolica

Gaming stolice pružaju više od udobnosti tokom rada ili igre. Skoncentrisani ćete biti samo na igru ako sedite u ovim stolicama koje vam nude komforno i prijatno dugo sedenje. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite gaming stolicu po svojoj meri. Modernih su dezena, interesantnih boja i gaming kombinacija. U ponudi su stolice različitih veličina, materijala i boja. Poznati brendovi garantuju za kvalitet i dodatnu udobnost. Ove stolice vam pružaju osećaj kao da ste na licu mesta tokom akcije i igre. Neki specijalizovani modeli zahvaljujući položaju i specifikacijama koje imaju, pružaju simulaciju vožnje, na primer. Ovakva stolica daje osećaj najpribližniji onom u trkačkim automobilima. Uz stolicu dobijate i postolje za montiranje pedala, volana i menjača.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *