Garmin navigacija

x Blog Garmin

Tokom vožnje i putovanja kako ne biste zalutali i stigli tamo gde ste naumili i na pravu adresu potrebna vam je GPS navigacija. Garmin navigacija je odličan izbor.

Auto navigacije sa mapom ili bez potražite u Tehnomedia prodavnicama. Ovaj uređaj će vas precizno odvesti do željenog odredišta. Vaš posao je jedino da unesete adresu ili objekat do kog želite da stignete i sistem će vam davati glasovna i vizuelna uputstva na svakom mestu na kome treba da skrenete i prikazivati napredak duž rute kojom se krećete. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite Garmin.

Tokom vožnje potreban vam je dovoljno veliki ekran i rezolucija kako biste videli sve što vas zanima brzim pogledom. Zato je važno i da slika bude jasna i čista kako ne biste dugo gledali u ekran navigacije već se skoncentrisali na put i vožnu. Naravno ako je uređaj sa nekom lošom rezolucijom slika je onda mutna i nejasna pa se i pogled duže zadržava, a to svakako nije dobro. Garmin navigacijski uređaji su besprekorni. Predlažemo vam dva modela: Drive 61 LMT-S i Drive 51 EU LMT-S.

image

Drive 61 LMT-S GPS prijemnik je visoke osetljivosti. Veličina ekrana je idealana. Širina je 13,6 cm, visina 7,2 cm, a dijagonala 15,4 cm (6,1″). Rezolucija ekrana je 800 x 480 piksela. Ovaj GPS navigacioni uređaj je sa svetlim 6.0-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom. Dimenzije su: 17 x 9,4 x 2,1 cm, a težina 241 g.

Model Drive 51 EU LMT-S je GPS navigacioni uređaj sa svetlim 5.0-inčnim ekranom sa dvostrukom orijentacijom. Ovaj prijemnik je takođe veoma osetljiv. Veličina ekrana: 11,1 x 6,3 cm, dijagonala 12,7 cm (5,0″). Rezolucija ekrana: 480 x 272 pix.Baterija je punjiva Li-ion, a traje do 1. sata. Dimenzije su: 17 x 9,4 x 2,1 cm, a težina 241 g. Pakovanje pored uređaja sadrži na primer i: prethodno učitane karte Evrope, vakuumski nosač za vozilo, kabl za napajanje u vozilu, USB kabl, uputstvo za brzo pokretanje. Dimenzije su: 14,0 x 8,4 x 2,0 cm, a težina 170,8 g.

image

Oba modela poseduju istu vrstu ekrana. WVGA TFT ekran u boji sa belim pozadinskim osvetljenjem. Zajedničko im je da sadrže učitane lifetime karte 1. Pružaju usluge u stvarnom vremenu poput saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu2 i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3. Upozorenja za vozača na opasne krivine, promene brzine, kamere za merenje brzine4, pružne prelaze, prelaze za životinje i još mnogo toga. TripAdvisor® ocene za tačke interesa (TI) tokom putovanja poput hotela, restorana i turističkih atrakcija. Karte i memorija imaju brojne mogućnosti poput: doživotno ažuriranje karti, broj mogućih omiljenih lokacija je 1000, detaljne karte u paketu, ugrađena memorija: interni solid state, mogućnost dodavanja memorije: microSD™ kartica, prilagođene tačke interesa: korisničke POI tačke, adrese. Navigacione funkcije su izuzetne. Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku). TMC obaveštenja u saobraćaju(izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika). Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica – ukrštanja i saobraćajnih znakova). Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi). Prikaz nadolazećih usluga – POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati). Trip planner (planer putovanja). Foursquare (tačke interesa). Garmin Real Directions (navođenje pomoću orijentira). Zapisnik puta. Baterija ovih navigacija je punjiva Li-ion, a traje do 1. sata.

Garmin navigacijski uređaji su pouzdani i opremljeni GPS uređaji koji su siguran partner tokom vožnje prilikom svakodnevnih putovanja. Kako biste imali bolji uvid u određenu situaciju pružaju vozačima upozorenja. Garmin GPS navigavcioni uređaji olakšaće vam vožnju zahvaljujući brojnim funkcijama koje poseduju. Na kraju jedino vam ostaje da učitate željenu destinaciju, upalite auto i uživate u sigurnoj i beznednoj vožnji.

Fantastične cene i sjajni uslovi kupovine i plaćanja očekuju vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *