Počela sa radom Tehnomedia u Vršcu

Posetioci i kupci s maskama, radoznali pogledi i zadovoljni, nasmejani izrazi očiju, propisna distanca, dezinfekcija ruku na ulazu i poštovanje svih preporučenih mera zbog covid epidemije je slika koju smo videli na otvaranju Tehnomedia prodavnice u Vršcu, 3. decembra. U Tržnom centru Nest, u ulici Nikole Neškovića broj 39 vladala je dobra i svečana atmosfera.

Na površini od 180 kvadrata ova prodavnica bele tehnike nudi bogat izbor od preko 6 hiljada artikala različitih kategorija. Od bele tehnike, čvrstog goriva, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih. Proizvode proverenog kvaliteta i poznatih proizvođača od sada možete naći na ovoj adresi…Raznovrsna ponuda, napredna tehnologija, najnoviji modeli, povoljne cene, najbolji uslovi kupovine i plaćanja, sve vas to očekuje u Tehnomedia prodavnici u Vršcu.

Ovo je idealno mesto za ljubitelje tehnike kojima je, pored kvaliteta, bitna i pristupačnost cena. Sad možete da opremite svoj životni i poslovni prostor proizvodima iz Tehnomedie.

“Oduševljena sam i mogu samo da kažem da nam je ovakva radnja nedostajala u Vršcu”, rekla je na otvaranju Ana Petković.

“Prodavnica je zaista lepa i svako ovde može da pronađe šta mu treba. Prodavci su koliko vidim veoma uslužni i ljubazni”, kazao je Nenad Mitrović.

“Sve je lepo i ovde nema čega nema. Cene su pristupačne i nemam ni jednu zamerku za sada. Najverovatnije ću kupiti televizor, jer model za koji sam zainteresovan je na popustu i to treba iskoristiti”, bio je iskren Predrag Bojić.

Na otvaranju osim slavljeničkih cena i popusta na redovne cene za određene grupe proizvoda, dodeljeni su i vredni pokloni. Ova kompanija brine o svojim kupcima i uvek ih obraduje. Dobitnici nisu mogli da sakriju iznenađenje i sreću što su baš oni bili srećne ruke i osvojili: računar, televizor i toster.

U Vršcu je otvoren 48. maloprodajni objekat i zato su od Tehnomedie darove dobila tri 48. kupca: Snežana Veličković, Božidar Torbarov i Dragan Nastić.

Snežana Veličković 48. kupac i nije očekivala da će baš ona dobiti desktop računar koji poseduje odlične karakteristike i mogućnosti, WBS računar G4400 4GB 120GB SSD GF730. Prema njenim rečima, zauzeće počasno mesto u domu, jer joj je neophodan.

Božidar Torbarov (96. kupac) je na dar od Tehnomedie dobio izuzetan televizor FOX DLED 50DLE882 4K.

Dragan Nastić (144 kupac, odnosno treći 48.) nije kući otišao praznih ruku. Osim aparata koji je kupio, na poklon je dobio Sencor toster STS 6058BK.

Tehnomediu u Vršcu možete posetiti u periodu od 9 do 21 sat.

Ova kompanija stalno prati trendove, širi svoj asortiman i naravno brine o svojim potrošačima. Posetite nas i uverite se zašto smo totalno drugačiji od drugih. Dobro došli!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *