Počela sa radom Tehnomedia u Vršcu

x Vrsac

Posetioci i kupci s maskama, radoznali pogledi i zadovoljni, nasmejani izrazi očiju, propisna distanca, dezinfekcija ruku na ulazu i poštovanje svih preporučenih mera zbog covid epidemije je slika koju smo videli na otvaranju Tehnomedia prodavnice u Vršcu, 3. decembra. U Tržnom centru Nest, u ulici Nikole Neškovića broj 39 vladala je dobra i svečana atmosfera.

  n

Na površini od 180 kvadrata ova prodavnica bele tehnike nudi bogat izbor od preko 6 hiljada artikala različitih kategorija. Od bele tehnike, čvrstog goriva, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih. Proizvode proverenog kvaliteta i poznatih proizvođača od sada možete naći na ovoj adresi…Raznovrsna ponuda, napredna tehnologija, najnoviji modeli, povoljne cene, najbolji uslovi kupovine i plaćanja, sve vas to očekuje u Tehnomedia prodavnici u Vršcu.

  n

Ovo je idealno mesto za ljubitelje tehnike kojima je, pored kvaliteta, bitna i pristupačnost cena. Sad možete da opremite svoj životni i poslovni prostor proizvodima iz Tehnomedie.

“Oduševljena sam i mogu samo da kažem da nam je ovakva radnja nedostajala u Vršcu”, rekla je na otvaranju Ana Petković.

“Prodavnica je zaista lepa i svako ovde može da pronađe šta mu treba. Prodavci su koliko vidim veoma uslužni i ljubazni”, kazao je Nenad Mitrović.

“Sve je lepo i ovde nema čega nema. Cene su pristupačne i nemam ni jednu zamerku za sada. Najverovatnije ću kupiti televizor, jer model za koji sam zainteresovan je na popustu i to treba iskoristiti”, bio je iskren Predrag Bojić.

  n

Na otvaranju osim slavljeničkih cena i popusta na redovne cene za određene grupe proizvoda, dodeljeni su i vredni pokloni. Ova kompanija brine o svojim kupcima i uvek ih obraduje. Dobitnici nisu mogli da sakriju iznenađenje i sreću što su baš oni bili srećne ruke i osvojili: računar, televizor i toster.

U Vršcu je otvoren 48. maloprodajni objekat i zato su od Tehnomedie darove dobila tri 48. kupca: Snežana Veličković, Božidar Torbarov i Dragan Nastić.

  n

Snežana Veličković 48. kupac i nije očekivala da će baš ona dobiti desktop računar koji poseduje odlične karakteristike i mogućnosti, WBS računar G4400 4GB 120GB SSD GF730. Prema njenim rečima, zauzeće počasno mesto u domu, jer joj je neophodan.

  n

Božidar Torbarov (96. kupac) je na dar od Tehnomedie dobio izuzetan televizor FOX DLED 50DLE882 4K.

  n x

Dragan Nastić (144 kupac, odnosno treći 48.) nije kući otišao praznih ruku. Osim aparata koji je kupio, na poklon je dobio Sencor toster STS 6058BK.

  n x

Tehnomediu u Vršcu možete posetiti u periodu od 9 do 21 sat.

Ova kompanija stalno prati trendove, širi svoj asortiman i naravno brine o svojim potrošačima. Posetite nas i uverite se zašto smo totalno drugačiji od drugih. Dobro došli!!!

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *