Grundig TV-tvoj prozor u digitalni svet

grundig tv x blog

Grundig televizore karakterišu inovacije, savremene tehnologije, besprekorna slika, odličan zvuk i prelep, moderan dizajn. Ovaj TV sa tradicijom sada možete kupiti po nižoj ceni.

Želite da kupite televizor? Iskoristite akciju, kupite odličan TV i uštedite. Predlažemo Grundig seriju GGU, sinonim za kvalitet, inovativnost i tradiciju. Pružiće vam više od običnog gledanja raznih kanala i televizijskih sadržaja. Možete da surfujete po internetu, gledate filmove i razne klipove na youtube, kao i druge sadržaje.

Specijalnu Tehnomedia ponudu Grundig televizora možete videti ovde.

Akcija

Kupite savršen TV ovog brenda serije GGU po top ceni. Popusti su 20%. Akcija traje do kraja juna.

image

Dizajn

Grundig serija GGU televizora ima moderan, unikatan i originalan dizajn. Dominira metalno centralno postolje. To postolje je napravljeno od čelične šipke koja je savijena i prostire se i sa prednje i zadnje strane.

Grundig televizori

Sa Grundig-om dobijate dugotrajni kvalitet, savršenu sliku, udobnost korišćenja i nezaboravnu zabavu za vašu porodicu.

Imaćete bioskopski doživljaj gledanja TV-a. To vam pružaju pametne funkcije Android TV operativnog sistema, lepotu jednostavnog, brzog i logičnog povezivanja i upravljanja. Sa Android TV operativnim sistemom brzo ćete pristupiti nekoj od popularnih streaming platformi za neograničen izbor zabavnog multimedijalnog sadržaja. Samo ga prilagodite sopstvenim potrebama. Televizori ovog brenda su ispred svog vremena i savokodnevno korišćenje je olakšano. Sve je lako. Samo ih povežete preko WI-FI ili Bluetooth opcije i kad god poželite uživajte u sadržaju.

Izrađeni su po najvišim standardima savremene tehnologije kako biste uživali u jednostavnim stvarima. Neverovatan oštar prikaz boja donosi vam 4K ultra HD tehnologija. Doživećete i najsitnije detalje pojačanim intenzitetom pomoću HDR tehnologije. Žive boje, sjajne slike, snažni kontrasti, neverovatna oštrina i jedinstvena dubina koja će vam dati osećaj kao da se sve dešava oko vas na licu mesta. Bez ikakvog ograničenja moći ćete da se prepustite filmu ili seriji sa novom tehnologijom ultra HD koja donosi neverovatno realističan prikaz i impresivne detalje, svetlih ili tamnih boja.

Vrhunska tehnologija + oštri prikaz slika + prelep dizajn = Grundig TV

image

Garancija 5 godina

Kupovinom Grundig televizora serije GGU dobijate 5 godina bezbrižnosti i sigurnosti. Da biste ostvarili svoju produženu petogodišnju garanciju potrebno je da svoj TV regustrujete najkasnije do 15. jula ovde.

Grundig

Grundig ima dugu istoriju kvaliteta, inovacije i stila, zahvaljujući kojima je kompanija više od 70 godina vodeća u Evropi u području potrošačke elektronike i kućnih aparata. Grundig je osnovan 1945. godine kao tradicionalna nemačka kompanija. Postali su poznati zahvaljujući Grundig radio aparatima, a vremenom i jedan od vodećih proizvođača najkaviletnijih televizora. Stariji korisnici, 60-ih i 80-ih godina prošlog veka pamete brend kao sinonim za kvalitet. Poslednjih godina Grundig nastavlja predstavljati izvanredne Hi-Fi i TV proizvode s najnaprednijim zvukom, izvanrednom kvalitetom slike i bežičnog prenosa u celoj kući. Grundig je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača zabavne elektronike, malih električnih aparata i velikih kućnih aparata. 2007. godine turski Arčelik je preuzeo Grundig i oživeo ovaj brend. Grundig je usredsređen na inovacije, kvalitet, proširenje asortimana proizvoda i nove investicije.

image

Grundig TV je odličan izbor. Dobijate sve u jednom uređaju: kvalitetnu sliku, veličinu ekrana po izboru, Android operativni sistem, prelep dizajn i petogodišnju garanciju.

U Tehnomedia prodavnicama širom Srbije kao i na web stranici očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *