Higijena samo sa vodenom parom

x   T.

Paročistači obezbeđuju čist dom i zdravo okruženje. Ne koriste hemikalije, već čiste snagom vodene pare.

Znamo da je korišćenje hemikalija štetno po zdravlje. Ako ste pomislili da nečistoću možete odstraniri samo hemijskim sredstvima niste u pravu. Dom možete održavati paročistačem, aparatom za čišćenje koji za rad koristi vodenu paru.

ROWENTA RY8561

O aparatu

Paročistač štedi vreme i novac, a posao čišćenja obavićete brže nego sa briskom ili džogerom. Njegova namena je mnogo šira i olakšaće vam svakodnevni posao. Stižu i do teže dostupnih mesta. Ovaj aparat se sastoji od rezervoara i u njemu se voda greje i od raznih nastavaka koji služe da para visoke temperature stigne do svih površina koje u isto vreme čisti i dezinfikuje.

Sa paročistačem neće vam trebati nikakva hemijska sredstva za čišćenje, već samo voda i struja. Multifunkcionalni su i veoma praktični, jer čiste pored podova i ogledala, prozore, tepihe, tekstil i slično. Očistićete i kupatilo. Ukoliko su naslage kamenca manje uspešno će završiti posao. Odlični su i i kao pomoć u kuhinji, jer mogu da uklone masnoće. U zavisnosti od toga sa čega želite da uklonite prljavštinu stavite određeni nastavak i uključite paročistač.

Održavanje i rukovanje

Prilikom korišćenja je potrebno biti pažljiv. U nekim situacijama zbog neodgovarajućeg rukovanja paročistač može ostaviti mrlje i tragove. Tada ih samo suvom krpom prebrišite. Ako se vodena para koristi na tepisima, a prostor je zatvoren, može se stvoriti vlaga. Zato otvorite prozore ili uključite ventilaciju.

Održavanje je jednostavno, jer navlake mogu da se peru i u veš mašini, a mogu i posebno da se kupe. Svi dodaci se na paročistač jednostavno priičvršćuju.

ARIETE AR4146 1500W

Kome je namenjen paročistač?

Svima koji brinu o svome zdravlju i kojima je bitno da prostor gde borave bude čist i dezinfikovan. Dobar su izbor i za porodice sa malom decom, jer osim što će vam dom biti besprekorno tretiran i očišćen, sve površine biće dezinfikovane. Možete sa ovim aparatom dezinfikovati i dečje igračke.

Paročistać je koristan uređaj i ima mnogo funkcija, tako da smo sigurni da će naći svoje mesto u vašem domu. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite!

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *