Honor GS Pro pametni sat po super ceni

x   T.

Vodootporni pametni sat Honor GS Pro u Tehnomedii za samo 26 999 dinara.

Iskoristite akciju u Tehnomedii do kraja aprila i kupite otporan, snažan, moćan, izdržljiv Honor GS Pro. Ovaj inteligentni sat poseduje brojne funkcije i ako vam treba verni pratilac i neko ko će vam uvek biti pri ruci – on je taj.

Honor GS Pro pametni sat sa ekranom osetljivim na dodir i brojnim komunikacijskim, sportskim i zdravstvenim funkcijama pratiće rad vašeg tela i biti uvek uz vas. Sada može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni, 26 999 dinara. Izaberite ovaj model u crnoj, plavoj ili beloj boji.

Izgleda veliko sa okruglim ekranom od 1, 39 inča. Displej je AMOLED je sa rezolucijom 454 x 454 i sa ramom od nerđajućeg čelika. Ima samo 45 grama, pa je prijatan za nošenje. Batrija je neverovatno izdržjiva i sa jednim punjenjem može trajati i do 25 dana, a pri konstanoj upotrebi navigacije se prazni do 48 sati. otporan je na vodu, kišu, vlagu, slanu vodu, nizak pritisak, sunce, visoke i niske temperature, prljavštinu, pesak, prašinu, vibracije, udarce. Dokazao je otpornost na najmanje 14 ekstremnih uslova korišćenja. Testove vojne izdržljivosti položio je sa odličnim ocenama a to potvrđuje oznaka MIL-STD-810G. 

image

S obzirom da je vodootporan na 50 metara dubine mogu da se koriste nekoliko programa i u tim uslovima. Zahvaljujući njemu jednostavno ćete pratiti skijaške sportove, poput skijanja na stazi, snoubording i slično. Sve zdravstvene funkcije prati i beleži. Broj koraka, broj otkucaja srca, disanje, zasićenost krvi kiseonikom, nivo stresa, brojač kalorija, intenzitet fizičke aktivnosti. Opcija Route Back će vam pomoći da se vratite istim putem odakle ste i krenuli bez mape i bez obzira što vam je teren nepoznat. Više od 100 vežbi moći će da prati ovaj sat u bilo kom prostoru. Na jednom mestu na Huawei Health aplikaciji naći će se svi prikupljeni podaci. Meriće i vaše navike prilikom spavanja. Sve funkcije prati i beleži.

image

Sa ovog sata možete pozivati i razgovarati, jer savršeno rade ugrađeni mikrofoni i zvučnici. Povezan na telefon putem bluetooth veze na razdaljini do 100 m možete ga koristiti i kao daljinski okidač kamere, slušati muziku i još dosta toga. Memorija je 4 GB, a za muziku 2 GB je za oko 400 pesama.

Ovaj izuzetan sat, vrhunskog dizajna sa izdržljivim kućištem mora biti vaš . Iskoristite šansu. Ova Tehnomedia super ponuda važi u periodu od 3. do 30. aprila 2021. godine. Kupite ga po neverovatno povoljnoj ceni i uštedite. 

Podsećamo vas načini online plaćanja su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *