Kupiš Teslu i dobiješ Metalac poklon

x   T.

Poklonu se kroz poklopac ne gleda! Za svaki Tesla šporet, ugradnu rernu ili ploču, Metalac šerpa na poklon.

Pravo je vreme za kupovinu uređaja za kuvanje u Tehnomedia prodavnicama. Najukusnije obroke zakuvaćete na Tesla šporetima, ugradnim pločama i u ugradnim rernama. Prilikom kupovine, do kraja aprila, dobijate poklon – fenomenalnu i modernu Metalac šerpu sa poklopcem ( 16 cm / 2 l ).

Poklon ćete dobiti na naznačenu adresu nakon što kupljeni uređaj registrujete na www.teslapoklanja.com.
Prilikom online registracije, neophodno je da priložite fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine i ostavite kontakt podatke.

image

Tehnomedia vam nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Izaberite Tesla: ugradnu ploču, ugradnu rernu ili šporet.

Birajte standardni ili kombinovani model. Ono što je zajedničko je da ćete tradicionalna ili savremena jela božanstvenog, sočnog i punog ukusa pripremiti upravo na ovim uređajima.

U vašu kuhinju savršeno će se uklopiti ugradne rerne i staklokeramičke ploče i doprineti dodatnoj eleganciji i estetici prostora.

Tesla ugradne ploče izrađene su od prestižnog Schott Ceran stakla. Sve što pripremite uz pomoć uređaja ovog proizvođača učiniće vaše obroke ukusnijim i sasvim sigurno uživaće sva vaša čula prilikom obedovanja. Tesla staklokeramičke ploče su izuzetno kvalitetne i sigurne. Sa senzorskim su upravljanjem, 9 podesivih nivoa snage i 2 ili 4 funkcionalne zone. Dodatnu bezbrižnost pruža vam automatsko sigurnosno isključivanje kao i zaštita za decu.

image

Ugradne nezavisne multifunkcionalne Tesla rerne olakšaće vam posao oko prepremanje obroka. Na vama je da odlučite koja zapremina vam odgovara: od 56, 60, 70 ili 80 l. Na dobitku ste i sa ventilatorskom i sa konvencionalnom rernom. Pružaju brojne mogućnosti, a na vama je da izaberete onu sa 5, 5 ili 9 funkcija. Neke od njih su: 3D kuvanje sa gornjim, donjim i turbo grejačem, sa grilom, odmrzavanjem, čišćenje parom…

Odličan izbor Tesla šporeta očekuje vas u Tehnomedii. Samostojeće sa staklokeramičkom pločom, plinsko električni sa 2 ringle i 2 gorionika ili klasični sa ringlama. Praktične i čarobne olakšaće vam pripremu jela. Njihove ventilatorske rerne sa grilom su od: 43 l. 48 l i 56 l.

image

Tesla brend se rukovodi vizijom Nikole Tesle da tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu.

Tesla uređaji koriste najnoviju tehnologiju i poseduju funkcije koje olakšavaju i ulepšavaju svakodnevni život, štede enregiju i uklapaju se u svaki prostor. Pomoću Tesla ugradne rerne i ploče ili šporeta lako ćete pripremiti i ona najzahtevnija i najkomplikovanija jela. Imaju brojne mogućnosti pa ćete moći precizno da podesite šta želite. Održavanje je jednostavno. A uređaji su bezbedni, ekonomični i brzi. Izaberite model po svojoj meri u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Najukusnija Tesla poklon akcija u sinergiji sa Metalcem u Tehnomedii traje od 1. do 30 aprila 2021. godine. Ne oklevajte i požurite po svoj poklon!!! Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *