Tehnomedia i u Gornjem Milanovcu

x  T.

Gornji Milanovac je 15. aprila dobio centar dobre kupovine. Dobra atmosfera vladala je na svečanom otvaranju, 53. Tehnomedia prodavnice u našoj zemlji i prve u ovom gradu. Interesovanje je bilo veliko, a najsrećniji su dobili i vredne poklone. GMinfo je bio na licu mesta.

Tehnomedia
foto: gminfo.rs

Tehnomedia jedan od lidera na tržištu Srbije u oblasti trgovine tehničkom robom, otvorila je svoju radnju i u našem gradu. Na odličnoj lokaciji i na 180 kvadrata, ovo je 53. radnja u Srbiji koja se nalazi u Ulici Vuka Karadžića br. 1, ispod Gimnazije.

tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs

Veliki izbor bele tehnike, malih kućnih aparata, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremu, po povoljnim cenama, kao i brojnim povoljnostima prilikom plaćanja su ono po čemu je ova firma prepoznatljiva u Srbiji.

Danas povodom otvaranja radnje Milanovčane očekuju brojna iznenađenja, pokloni i popusti. Oni najsrećniji dobiće i izuzetno vredne poklone televizor, veš mašinu i mobilni telefon.

tehnomedia
foto: gminfo.rs

Pa tako tri kupca za obavljenu kupovinu veću od 10 000 dinara dobijaju poklon. Grunding televizor će dobiti 53. kupac, 106. po redu dobija na dar VOX mašinu za pranje veša, a Tehnomedia 159. kupcu poklanja izuzetan Xiaomi mobilni telefon.

Bojana Jovanović shop menadžer Tehnomedia centra u Gornjem Milanovcu kaže da je ponuda izuzetna uz povoljne uslove plaćanja.

U prodavnicama Tehnomedie kako u Gornjem Milanovcu, tako i širom Srbije, između ostalog možete kupiti najkvalitetniju belu tehniku, male kućne aparate, audio i video uređaje, računare i računarsku opremu po najpovoljnijim cenama. Moguće je odloženo plaćanje do 24 meseca bez ikakvih skrivenih troškova i kamata. Naš cilj je da postanemo vaš dugugodišnji partner i spremni smo da odgovorimo na sve zahteve kupaca. Inače, vršimo besplatnu isporuku robe našim kupcima na kućnu adresu, a rok isporuke je od 2-3 dana “, rekla je Jovanović.

tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs

Profesionalnost, saveti,  ljubaznost i pomoć u svakom smislu je ono što možete da očekujete od pet prodavaca u ovoj prodavnici u Ul. Vuka Karadžića br. 1. Oni će se pobrinuti da u svakom trenutku dobijete pravu informaciju i budete zadovoljni.

tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs

Interesovanje kupaca je danas bilo veliko jer se na jednom mestu nudi tehnika od kabla, preko najsavremenijih televizora, mobilnih telefona, veš i sudo mašina do frižidera, laptopova i svega onoga što je potrebno za opremanje stambenog ili poslovnog prostora.

tehnomedia
foto: gminfo.rs
tehnomedia
foto: gminfo.rs

Predviđena je mogućnost plaćanjima kreditnim karticama do 24 meseca, čekovima na 12 mesečnih rata ili putem administrativne zabrane uz plaćanje na 36 rata.

tehnomedia
foto: gminfo.rs

Radno vreme prodavnice je od 8 do 20 sati radnim danima, a subotom od 8 do 15 sati. Asortiman proizvoda, trenutne popuste i akcije, možete pratiti na društvenim mrežama ili na sajtu tehnomedia.rs. Želimo vam uspešnu kupovinu! Objavio je GMinfo.rs portal.

  n x

Na otvaranju Tehnomedia prodavnice u Gornjem Milanovcu kupci su pokazali veliko interesovanje za ceo asortiman proizvoda koji je u ponudi, a posebno su im bili privlačni popusti, slavljeničke cene i pokloni. Tehnomedia daruje uvek najbolje, tako da su se svi kupci nadali da će baš oni biti ti srećnici koji će dobiti: TV, mašinu za pranje veša ili mobilni telefon.

Nevena Lukić je prva 53. dobitnica. Veliki Grundig LED televizor 50 GEU 7800B Smart 4K krasiće njen dom. Inače redovna cena ovog aparata je 52 230 dinara. Njenom ushićenju nije bilo kraja kada je prodavačica saopštila da je upravo ona dobila TV na poklon.

  n x

Aleksandar Obradović, 106. kupac dobio je na dar Vox mašinu za pranje veša WM 1410 YT1Njena redovna cena je 45 450 dinara.

  n x

Ana Mirković, ( 159. kupac ) nije mogla da sakrije oduševljenje kada joj je prodavac Tehnomedie na poklon uručio Xiaomi mobilni telefon Redmi 9 EU 3+32.

  n x

Renomirana kompanija Tehnomedia centar se ovde ne zaustavlja. Idemo dalje i širimo našu prodajnu mrežu, jer želimo da vam budemo što bliže i u komšiluku. Uskoro stižemo u Valjevo. Pokloni izuzetne vrednosti su spremni, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih!!! Proverite.

I još malo fotografija…

  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *