Humidor – Vaš savršen čuvar cigara

blog x   T.

Ovaj uređaj donosi spoj tradicije i modernosti, pružajući optimalne uslove sazrevanja uz dodir luksuza. Sa RC160A svaki dim postaje ritual, a svaka cigara priča za sebe.

Uđite u svet vrhunskog čuvanja cigara uz Raching Humidor RC160A – simbol elegancije i tehnološke avršenosti. Sa potpuno automatskim funkcijama i luksuznim dizajnom, ovaj humidor postavlja nove standarde u očuvanju aroma i kvaliteta vaših omiljenih cigara.

U srcu svake prave cigare, osim same duvanske mešavine, leži pažljivo čuvana aroma i tekstura, oblikovana godinama starog procesa sazrevanja. Za one koji cene ritual svakog dima, predstavljamo Raching humidor RC160A – vašeg vernog čuvara ukusa i kvaliteta.

Kao simbol izvanredne tehnologije, RC160A je potpuno automatski drveni humidor koji je specijalno namenjen za čuvanje cigara. Sa svojom sposobnošću održavanja konstantne temperature i vlažnosti vazduha, ovaj uređaj transformiše čuvanje cigara u pravu umetnost. Njegova unutrašnjost od španske kedrovine ne samo da obezbeđuje optimalne uslove za sazrevanje, već i delikatno oplemenjuje aromu vaših omiljenih cigara.

image

Sa elegantnim LCD displejem osvetljenim pozadinskim svetlom, RC160A ne samo da pruža praktičnost već i dodaje sofisticiranost vašem prostoru. Njegova zapremina od 100 litara i maksimalni kapacitet od 500 cigara čine ga idealnim partnerom za kolekcionare i ljubitelje koji traže savršen balans između estetike i funkcionalnosti.

Sa R600A freonom kao čuvarom svežine, RC160A nudi precizno podešavanje temperature u opsegu od 16 do 22°C i vlažnosti vazduha od 60 do 75%. To znači da vaše cigare ostaju besprekorno čuvane, spremne da u svakom trenutku pruže neprocenjivo iskustvo uživanja.

Opremljen sa četiri drvene police i vratima od dvostrukog kaljenog stakla, RC160A ne samo da štiti vaše dragocenosti, već im omogućava da budu izložene na elegantan način. Dimenzije od 500 x 950 x 550 mm osiguravaju da se ovaj humidor uklopi u svaki prostor, dok njegova crna boja donosi notu luksuza i stila.

Uz Raching humidor RC160A, svaki dim postaje ceremonija, a svaki trenutak postaje prilika za uživanje. Prepustite se ritualu čuvanja i uživanja u cigarama na najvišem nivou, uz pouzdanog partnera koji neguje vašu strast prema vrhunskim aromama.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *