Idealan spoj dizajna i tehnologije-Honor 50 lite

x   T.

Ako želite da imate moderan i svestran telefon, preporučujemo vam sjajan Honor 50 lite.

Honor 50 lite će unaprediti vaše svakodnevno funkcionisanje.

Zašto izabrati Honor 50 lite?

Ovaj telefon je skladan, atraktivnog dizajna, prijatan na dodir i lepo leži u ruci. Ima četvorostruku kameru jačine 64 MP ekran bez ivica, a karakterišu ga i izuzetno precizne boje i povoljna cena. Tu je i puna podrška za Google Play servise. Kapacitet baterije ovog smartfona je 4 200mAh. Punjač za bateriju je od 66W SuperCharge tako da je punjenje veoma brzo. To znači da za 10 minuta možete napuniti telefon do 40% kapaciteta. Samim tim bez brige ćete moći da uživate u igranju igrica, video strimingu, muzici ili online kupovini.

Prema podacima dobijenih iz HONOR laboratorija, sa ovim telefonom moći ćete neprekidno da uživaju u 16 sati surfovanja ili osam sati video poziva ili sedam sati gejminga.

Capture

Kamere

Honor 50 lite ima 6,67″ inčni ekran sa FHD rezolucijom i selfi kamerom od 16 MP u izduženom otvoru. Na poleđini se nalazi okrugli prsten sa kamerama gde su smešteni 64MP glavni senzor, 8 MP ultra široki2 MP modula (makro i dubinski). Ultra jasna kamera od 64 MP omogućava vam da zabeležite svaki trenutak sa neverovatnim detaljima. Kamera sa širokim uglom od 8MP omogućava da sa više lakoća i pogodnosti uhvatite više elemenata u kadru. Pomoću makro kamere od 2MP možete snimiti sitne detalje i oživeti male subjekte u fokusu koji je oštar, a dubinska kamera od 2 MP omogućava unapređenu dubinu i detalje i oživećete glavni subjekat u portrenom režimu.

Karakteristike

Operativni sistem je Android 11. Odličan je ekran sa rezolucijom 1080 x 2376 piksela i sa dobrim podešavanjem boja, normalnom osvetljenošću sa 60 Hz. Poseduje i funkciju zaštite očiju, odnosno opremljen je ekranom za zaštitu očiju sa sertifikatom o niskom plavom svetlu. Reč je o hardverskom rešenju, koje smanjuje udeo emitovanje štetnog plavog svetla radi ublažavanja naprezanja i umora, tako da će vam biti obezbeđeno prijatno gledanje i nakon duge upotrebe.

Telefon pokreće Snapdragon 665 i adreno 610 grafička jedinica. Pored 6 GB RAM memorije, sa ovim telefonom dobijate i 128GB prostora za skladištenje, što je sasvim dovoljno za čuvanje svih vaših datoteka. To znači da ćete moći, na primer, da sačuvate više od 11 000 pesama, ili više od 28 000 fotografija, ili više od 440 HD video zapisa.

Opremljen je jednim zvučnikom za spikerfon ili muzički izlaz. Kvalitet je dobar, kao i jačina zvuka. Ima priključak od 3,5mm tako da možete koristiti klasične slušalice, ili se pak opredeliti za bežične preko bluetooth-a.

Dizajn

Dostupan je u dve boje, deep sea blue (duboko morsko plava boja) i midnight black (ponoćno crna). Svetlost prati ivice telefona, dok 3D dizajn obezbeđuje prijatniji osećaj držanja telefona u ruci.

Ako volite brend Honor, onda ćete sa Honorom 50 lite biti prezadovoljni. Ovaj pametni telefon je odličan izbor jer je: atraktivnog i lepo dizajna, brzo se puni, ima veliki ekran bez okvira.

Capture

4 razloga za kupovinu Honor 50 lite

* 66W Honor SuperCharge

*6,67″ Honor FullViewDisplej

*64MP Quad kamera

*4 300mAh baterija velikog kapaciteta

Posetite Tehnomediu i nabavite Honor 50 lite po povoljnij ceni, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *