Iskoristi 20 % popusta i kupi VOX šporet

VOX Tehnomedia Q Sporeti x

Ovu priliku ne smete da propustite. Kupite kvalitetan i funkcionalan VOX šporet na akciji i uštedite.

Za pripremu ukusnih obroka potreban vam je i kvalitetan uređaj. VOX vam nudi odličan izbor, a na vama je da se odlučite za model koji vam najviše odgovara. Birajte između onih tradicionalnih modela i načina kuvanja do potpuno modernih sa ravnom pločom.

Vreme trajanja akcije

VOX šporet sa 20% popusta možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama od 1. do 15. marta 2022. godine.

Capture

VOX šporeti na akciji

Zašto VOX?

Zato što su funkcionalni, kvalitetni, lepog dizajna, jednostavni su za rukovanje i laki za održavanje.

image

Karakteristike VOX šporeta

  • Savršeno će se uklopiti u kuhinje različitih dimenzija zahvaljujući standardnim širinama od 50cm i 60cm.
  • Tip VOX šporeta

U zavisnosti od potreba i navika koje imate u kuhinji izaberite i odgovarajući tip i model VOX šporeta. Električni šporet sa klasičnim ringlama različitih veličina, kombinovani šporet koji pored električnih ima i plinske ringle, šporet sa plinskim ringlama za tradicionaln način kuvanja ili potpuno moderan staklokeramički šporet sa ravnom pločom.

image
  • Tip rerne

Zahvaljujući unapređenim funkcijama i brojnim mogućnostima i opcijama koje imaju rerne biće vam olakšana priprema obroka. Možete izabrati tip rerne prema jačini i programima pečenja koji će vam najviše odgovarati. U osnovni tip rerni koje imaju VOX šporeti spadaju konvencionalne ili standardne rerne sa gornjim i donjim grejačem. Kod turbo rerne sa ventilatorom on zajedno radi sa grejačima, vazduh kruži unutar rerne i na taj način se postiže ravnomernije pečenje. Multifunkcionalna turbo rerna sa prstenastim grejačem je tip rerne gde se prlikom prečenja dodatno ubacuje vreo vazduh, tako da u isto vreme možete pripremati više jela, na više nivoa.

Jedan od najvažnijih sastojaka za dobar ukus pripremljene hrane je ravnomerno zagrevanje. Sve ćete pripremiti na najbolji mogući način, ukusi će biti intenzivni, a sve što poželite sa VOX šporetima ćete moći da pripremite lako, sigurno i brzo.

  • VOX šporeti imaju digitalni ili mehanički tajmer sa minut minder opcijom pomoću koje korisnici mogu da podese vreme zvučnog upozorenja.
  • Prateća oprema koja se dobija prilikom kupovine VOX šporeta poput rešetke, plitkog ili dubokog pleha, olakšaće vam pečenje i kuvanje, uštedeti vreme, olakšati pripremu hrane i omogućiti korišćenje na bezbedan način.
  • Lep dizajn VOX šporeta

VOX šporeti su atraktivni i lepo izgledaju. Dizajnirani su tako da je odražavanje uređaja veoma lako, jer imaju glatke staklene površine, a delove od emajla je dovoljno prebrisati samo mekom krpom. Tu je i Flexi Door mehanizam za jednostavno skidanje vrata rerne i unutrašnjeg stakla.

Možete izabrati i boju po želji: belu, crnu, sivu ili inox kako bi se uređaj u potpunosti uklopio u dizajn vaše kuhinje i dao mu dodatnu notu elegancije.

VOX EHB 604 XL
  • Garancija

Bićete bezbrižni, jer vam je VOX obezbedio i 5 godina garancije na šporete.

Ovakva prilika se ne propušta. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, izaberite VOX šporet po svojoj meri i iskoristite 20% nižu cenu.

O ovoj akciji možete čitati i ovde u Telegrafu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *