Inovacije stvaraju novu stvarnost – PlayStation Portal Remote Player

blog x

PlayStation, kao vođa u svetu gejminga, ponosno predstavlja revolucionarni PlayStation Portal Remote Player. Otkrijte vrhunsko iskustvo koje pomera granice gejming sveta!

PlayStation, kao predvodnik u svetu gejminga, nastavlja svoju misiju razvoja i unapređenja kako bi igračima pružio vrhunsko iskustvo. Otkako je PlayStation 5 (PS5) ugledao svetlost dana, svedočimo impresivnim tehnološkim inovacijama koje su podigle gejming na potpuno novi nivo. DualSense bežični kontroler, sa svojim senzacionalnim taktičkim feedback-om i adaptivnim okidačima, postavio je nove standarde u industriji.

Ali, tu se avantura ne završava. PlayStation tim, predan inovacijama, nedavno je najavio niz proizvoda koji će dodatno obogatiti svet PlayStation gejminga. Želimo ti sada približiti ove inovacije.

image

Predstavljamo ti PlayStation Portal Remote Player, dostupan od 12. januara 2024. godine – uređaj koji donosi sasvim novo iskustvo. Omogućava ti da praktično nosiš svoj PS5 gde god da kreneš. Sa osmoinčnim LCD ekranom visoke rezolucije (1080p pri 60 sličica u sekundi), očekuj vizuelnu lepotu i realistično igranje. Ovaj uređaj sadrži ključne karakteristike DualSense kontrolera, poput adaptivnih okidača i taktičkog feedback-a, pružajući ti potpuni doživljaj čak i kada ne sediš ispred TV-a. Idealno je rešenje za trenutke kada želiš da uživaš u PS5 igrama u drugoj sobi ili deliš televizor sa drugima. Povezuje se bežično sa PS5 putem Wi-Fi veze, omogućavajući brzu tranziciju između konzole i PlayStation Portala. Takođe, ima 3,5mm audio izlaz za slušalice za dodatnu fleksibilnost.

Zašto izabrati PlayStation Portal Remote Player?

image

Sa njm možeš osetiti snažnu moć PlayStation-a u svojim rukama! Možeš uživati u igrama na svojoj PS5konzoli preko kućne Wi-Fi mreže, koristeći kontrolere istog kvaliteta kao na konzoli, uz pomoć PlayStation Portal Remote Player-a.

Doživi nezaboravno uranjanje u igru zahvaljujući naprednim opcijama bežičnog kontrolera DualSense. Taktilne povratne informacije i prilagodljivi trigeri, podržani u izabrane igre, omogućavaju ti da osetiš svaki trenutak i reaguješ na igru na potpuno novi način.

Vibracije prate tvoje izbore u igri, simulirajući okolinu i dodatno produbljujući tvoje iskustvo. Dinamički otpor oponaša naprezanje tokom interakcije sa opremom i objektima, pružajući ti osećaj stvarnosti dok istražuješ svetove svojih omiljenih PS5 igara.

Sa LCD ekranom od 8 inča, rezolucijom od 1080p pri 60 kadrova u sekundi, PlayStation Portal Remote Player ti omogućava da uživaš u igrama bez potrebe za televizorom. Ponesi svoju kolekciju PS5 igara gde god ideš, jer ovaj uređaj može puštati kompatibilne igre direktno sa tvoje konzole. Jednostavno uključi PlayStation Portal Remote Player, poveži ga sa svojom PS5 konzolom i započni igru bez čekanja. Spreman si za akciju brže nego ikada!

Sa mogućnošću strimovanja igara preko kućne Wi-Fi mreže, sada možeš igrati PS5 konzolu čak i kada neko drugi koristi TV. Fleksibilnost je na tvojoj strani, pa možeš igrati u bilo kojoj sobi svog doma.

PlayStation Portal Remote Player je dizajniran da ti pruži neverovatno iskustvo igranja na daljinu. Uz ekran od 8 inča, punjivu bateriju od 4,370 mAh, trajanje baterije od 4,5 do 9 sati, taktilne povratne informacije, prilagodljive triggere i ugrađene zvučnike, svaka sesija igranja postaje avantura.

Opremljen Pulse wireless earbud tehnologijom, 3,5 mm audio izlazom i belom bojom, PlayStation Portal Remote Player je estetski i funkcionalno savršen. U pakovanju dobijaš sve što ti je potrebno – PlayStation Remote Player, USB kabl, i štampane materijale.

Šta je potrebno?

Za potpuno iskustvo, potrebni su ti: PS5 konzola, Wi-Fi internet i aktivni PlayStation Network nalogo. Sve što vidiš na ekranu je simulacija koja ti omogućava da uživaš u igri sa istim kvalitetom kontrola kao na konzoli, bez obzira gde se nalaziš.

Uz ovaj uređaj, svaki trenutak postaje prilika za igru. Spremi se da zaroniš u svet igara sa PlayStation Portal Remote Player-om!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *