IT mesec

x Acer A G R

IT mesec u Tehnomedia centru.

IT mesec u Tehnomedia maloprodajnim objektima je pravo vreme da nabavite laptop po povoljnoj ceni. Ako razmišljate za koji uređaj da se odlučite predlažemo vam ACER laptop jer ovaj brend ima itekako šta da ponudi. Svojim školarcima možete pokloniti uređaj koji će im omogućiti brži, lakši i sigurniji rad u školi, kao i zabavu kod kuće i s društvom.

Model sa oznakom ACER A715-41G-R516GB 512GB GTX1650 je samo deo atraktivne Tehnomedia IT ponude. Acer proizvode odlikuje kvalitet, lep dizajn i dugovečnost tako da je pravo vreme da sebe i svoje najmilije obradujete dobrom IT tehnikom.

Ovaj laptop ima odlične karakteristike. Ekran je nešto čime se može pohvaliti s obzirom da poseduje Full HD rezoluciju (1920 x 1080), uz dijagonalu od 15.6 inča. Procesor je AMD RYZEN 5, grafička karta nVidia, OS Linux, RAM memorija 16 GB DDR4, HDD 512 GB SSD.

Odlikuje ga snažna produktivnost. Aspire 7 u kućištu krije ogromnu snagu. Stvoren je za posao i zabavu sa najnovijom grafičkom karticom NVIDIA®1. Rad pri optimalnoj brzini omogućava procesor Intel® Core™ 9. generacije1 ili AMD Ryzen 3000. Bićete prezadovoljni ovim uređajem. Dobićete veću površinu prikaza na FHD IPS ekranu od 15,6 inča sa odnosom širine i visine 16:91 zahvaljujući impresivnim odnosom veličine ekrana i kućišta od 81,61% sa dve uske stranice okvira. Zadiviće vas brza veza i veliki broj opcija za povezivanje. Wi-Fi 6 (802.11ax) sa dva opsega povećava prosečnu propusnu moć mreže do 3 puta2 i smanjuje3 kašnjenje za do 75% u odnosu na Wi-Fi 5 (802.11ac). Ovaj snažan ACER laptop ima ogromnu snagu tako da dobijate dovoljno prostora za skladištenje i obavljanje poslova i slično. Brz prenos podataka od 5 Gb/s preko priključka SuperSpeed USB (USB 3.2 1. gen.) je moguć jer ACER poseduje najmodernije tehnologije povezivanja Standard USB-C™. Ima 4 USB priključka. Jedan USB 2.0 priključak, HDMI i dva SuperSpeed USB Type A priključka sa brzinom prenosa od 5 Gb/s od kojih se jedan može koristiti za punjenje kada je računar isključen.

Wi-Fi sa dva opsegaWi-Fi vezu obezbeđuje Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) (802.11ax) sa dva opsega koji ima brzinu preuzimanja od 17001 Mb/s, za 75% manje kašnjenja2 i poboljšanu zaštitu3. MU-MIMOMU-MIMO omogućava istovremeno upravljanje većim brojem bežičnih uređaja zahvaljujući bržim vezama, a ujedno je 3 puta brži od MIMO tehnologije za jednog korisnika. MU-MIMO omogućava istovremeno upravljanje većim brojem bežičnih uređaja zahvaljujući bržim vezama, a ujedno je 3 puta brži od MIMO tehnologije za jednog korisnika. USB-C™Ovo je priključak koji možete koristiti za veoma brz prenos podataka i on je 10 puta brži od priključka USB 2.0.

Ovaj laptop je lepog i diskretnog dizajna. Tastatura ima pozadinsko osvetljenje i možete raditi na njemu i ako je u okruženju slabo osvetljenje.

Vreme je da nabavite ovaj izuzetan Acer laptop i to tokom ovg IT meseca u Tehnomedia centru kako biste iskoristili popust. Ovaj uređaj će vam olašati digitalni život.

Acer…

Kompanija Acer je u razvoj softvera uložila mnogo truda. Sarađuju sa najboljijm proizvođačima softvera kako bi pružili sve alatke koje će vam biti potrebne. Acer Inc. je međunarodna tajvanska korporacija hardvera i elektronike a specijalizovana je napredne tehnologije elektronike. Njihovo sedište je u Ksiziju, Nju Tajpaj Siti, Tajvan. Acer proizvodi uključuju tablet računare, laptop računare, servere, monitore,Led, LCD i plazma televizore, uređaje za skladištenje podataka, pametne telefone i periferijske uređaje.

Ovaj uređaj je samo deo atraktivne Tehnomedia IT ponude. Posetite nas, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *