Još jedna Happy Hour akcija

x Xiaomi Redmi Note

Još jedna Xiaomi Happy Hour akcija biće održana 13. avgusta od 18 do 21 sat. Budite online i kupite po specijalnoj ceni Xiaomi mobilni telefon Redmi Note 9.

Tehnomedia je odlučila da vam ispuni letnju želju i omogući kupovinu mobilnog telefona koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje po specijalno sniženoj ceni. Potrebno je samo da budete online 13. avgusta od 18 do 21 sat i naručite ga u online prodavnici.

telefon

Leto je idealno vreme za slikanje a nezaboravne selfije napravićete pomoću kvalitetne kamere Xiaomi Redmi Note 9. Ovaj uređaj koji u toku akcije može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni od 19, 990 dinara ima dobre performanse i sjajne karakteristike. Jedna od mnogih je baterija širokog kapaciteta, tako da ćete u svakom trenutku moći satima i satima da razgovarate sa dragim ljudima.

Ekran je 6,53″. Zadnja kamera  48 + 8 + 2 + 2 Mpix, a prednja 13,0 Mpix. RAM memorija 3 GB. Procesor Octa Core 2,0 GHz, 1,8 GHz. Kapacitet 5020 mAh. Interna memorija  64 GB. Prima dve SIM kartice.

Tehnomedia uvek misli na vas. Ovakva prilika se ne propušta i zato 13. avgusta, u četvrtak od 18 do 21 sat budite online i nabavite ga u online prodavnici. Načini plaćanja za ONLINE kupovinu su: karticom prilikom poručivanja, uplatnicom i gotovinom kada se roba isporuči na adresu (plaćanje pouzećem). Podsećamo vas da je dostava za sve online poručene uređaje čija je vrednost iznad 2,500 dinara je besplatna.

telefon

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih i zato realizuje još jednu Xiaomi Happy Hour akciju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *