Pametni daljinski upravljač

x Daljinski upravljac

Klima uređaji i televizori su vam praktično beskorisni ako nemate dobar daljinski upravljač. Idealno rešenje je Nedis REMOTE CONTROL INFRA RED WIFI.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji na tržištu je mnogo univerzalnih uređaja. Jednostavan, siguran i funkcionalan je pametni daljinski upravljač. Putem aplikacije na mobilnom ili tablet računaru moći će te da upravljate i podešavate svoje televizore ili klime. Potreban vam je samo bežični internet kao i instalirana aplikacija. Lako ga povežete sa aplikacijom na mobilnom  i pratite i kontrolišete uređaje u kući pomoću wifi Nedis daljinskog upravljača.

Imaćete pristup i kada niste kod kuće, sa bilo kog mesta.

Omogućava vam da preuzmete kontrolu nad svojim uređajima gde god se nalazili  i da nikada više ne morate tražiti daljinski upravljač. Koristeći aplikaciju Nedis SmartLife možete uključiti svoj klima uređaj pre nego što se vratite kući ili podesite raspored televizora da se automatski uključuje ili isključuje. Postavljanje je jednostavno, zahvaljujući velikoj bazi podataka, koja nudi kompatibilnost sa mnogim brendovima televizora, klima uređaja, ventilatora kako biste brzo izabrali daljinski upravljač. Mogućnost ručnog učenja bilo kojeg nepoznatog IR uređaja, kao i podrška za manje poznate marke ili druge proizvode.

daljinskiKroz aplikaciju sa ovim pametnim daljinskim upravljačem moći ćete da upravljate svojim televizorom ili klimom. Gde god da se nalazite imate mogućnost preuzimanja kontrole nad svojim uređajem. Povezuje se: Wi-Fi: sa ruterom i IR: sa uređajima koje kontroliše. Frekvencija je: 2412 – 2484 MHz, a maksimalna snaga radio transmisije 14 dBm. Aplikacije za Android i iOS. Kompatibilnost: Nedis® SmartLife. Upravljač mora biti u dometu uređaja kojim se upravlja. Prečnik: 60 mm.

Posetite Tehnomediu i nabavite Nedis daljinski upravljač Remote control infra red wifi. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *