Kupi Alcatel tablet i dobijaš slušalice na dar

alcatel tablet x

Iskoristi specijalnu Tehnomedia akciju. Kupi tablet Alcatel i na poklon dobijaš Jabra Talk 5 slusalicu.

Tablet računar je vaš verni pratilac, a s obzirom na veličinu i težinu može uvek biti sa vama. Sa Alcatel tabletom u svakom trenutku ćete moći da obavljate određene zadatake, pretražujete internet, igrate igrice, gledate filmove i slično.

Vreme trajanja akcije

Akcija traje od 20. maja do 15. juna. Kupite online ili u Tehnomedia prodavnicama širom naše zemlje.

Alcatel tablet + poklon

Uz kupovinu određenih modela Alcatel tableta na poklon dobijate slušalice Jabra Talk 5.

Alcatel 1T 10

Capture

Ovaj model je iz serije tableta Alcatel 1. Ima HD ekran od 10 inča. Lepog je dizajna i lagan. Na tržišti je ovo jedan od najlakših tableta od 10 inča. Težak je samo 450 grama. HD slike su jasne i oštre i uživaćete u svim prikazima, igranju i strimingu. Sada je brži, manji i bezbedniji nego ikada Android 10, izdanje Go.

Dečji režim vam obezbeđuje pored uživanja bezbednost i deci i roditeljima. Vaši mališani uživaće u unapred instaliranim aplikacijama na tabletu. Bićete uvek u toku zahvaljujući ugrađenom jednostavnom panelu za roditeljsku kontrolu tako da ćete moći da izaberete aplikacije dostupne deci i da odredite vreme korišćenja.

Zaštita očiju koju ima tablet smanjuje izlaganje plavoj svetlosti i tako čuva vaš vid. Ublažava plavo svetlo i samim tim smanjuje umor očiju kao i uticaj na vaše navike spavanja.

Ovaj tablet je stabilan, pouzdan, izdržljiv, jednom rečju izvanrednog kvaliteta.

Alcatel 3T 8

Capture

Ovaj model je iz serija Alcatel 3. Krasi ga vrhunsko tanki dizajn. Dijagonala ekrana je 8 inča. Lagan je i teži samo 279 grama. Dodatnu eleganciju pruža mu mat završna obrada. Omogućava vam besprekoran doživljaj korišćenja jer ima: 4G LTE, Android Oreo, izdanje Go, temeljni test stabilnosti i dugotrajnu bateriju.

Vaša porodica biće bezbrižna i mirna jer on brine o vama. Na jednostavnom interfejsu bez reklama dečji režim će vam omogućiti da deci ograničite vreme korišćenja kao i dostupnost aplikacija. Ima zaštitu očiju tako da će plavo svetlo biti ublaženo, a samim tim naprezanje očiju smanjeno, a neće uticati ni na vaš san.

Google objektiv vam omogućava da uvek budete korak ispred. Brže ćete radititi stvari, komunicirati sa svetom oko sebe i pretraživati ono što vidite i želite. Na mreži jednostavno pronađite proizvode, kopirajte i nalepite tekst, u kalendar dodajte događaje, pogledajte plakate i još dosta toga.

Android Oreo, izdanje Go je bezbedniji nego ikada, brži i manji i ostavrićete sve što poželite radeći u njemu.

JABRA TALK 5

Ne oklevajte i častite sebe ili one koje volite jednim od ovih 5 ponuđenih Alcatel tablet modela. Pored sjajnog tableta sa odličnim mogućnostima koji sada možete kupiti po super ceni, na poklon dobijate i fenomenalnu Jabra Talk 5 slusalicu. Iskoristite ovu Tehnomedia akciju do 15 juna.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *