Kupite već danas

x   T.

Tehnomedia je već 20 godina izbor kupaca u Srbiji, a uslovi plaćanja su fantastični.

Počeli samo sa radom pre 20 godina u Zaječaru, tačnije 2001. godine u maloj radnji bele tehnike, audio i video opreme “Technic house”. Danas smo jedna je od vodećih kompanija u svojoj branši zahvaljujući timskom radu, poverenju, dobroj atmosferi i poslovnoj komunikaciji. Pod sadašnjim prepoznatljivim imenom poslujemo od 2006. godine i danas imamo 58 prodavnica u 36 gradova u Srbiji.

Načini plaćanja

Više od 45 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača nalazi se u našoj bogatoj Tehnomedia ponudi. Osim odličnog asortimana robe, obezbedili smo i širok spektar načina plaćanja kreiran prema vašim potrebama i željama. Pored plaćanaja gotovim novcem, kupovinu u prodavnici možete obaviti i na rate i to do 36 meseci. Ako vam više odgovara, željeni proizvod možete platiti debitnim i kreditnim karticama svih banaka kao i čekovima do 12 mesečnih rata. Dostupno je i virmansko plaćanje preko računa. Željeni proizvod možete poručite i iz fotelje na tehnomedia.rs ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999.

Brza dostava

Robu kupljenu kod nas isporučićemo na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Bez kašnjena, sigurno i brzo. Dobra praksa je i da robu isporučujemo “danas za sutra”.

Ponosni smo i na svoj bogati vozni park kao i na sopstveni magacinski i prodajni prostor.

i još malo o nama…

Brinemo o kupcima i zaposlenima podjednako i držimo do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer smo svi mi jedna velika Tehnomedia porodica. Drugačijim nas čine i vredne nagrade i pokloni koje dodeljujemo kupcima i potrošačima, kao i odnos koji se neguje prema zaposlenima. Kao društveno odgovorna kompanija, bavimo se i humanitarnim radom. Imamo i svoja glasila: facebook, instagram, linkidin, blog, you tube kanal

Ljubazni i obučeni prodavci, povoljne cene, brojne mogućnosti plaćanja i dobri uslovi kupovine, nas čine prepoznatljivo različitim već dve decenije.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *