Zamrzivač koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

x   T.

Beko zamrzivač će besprekorno zamrznuti sveže i dugoročno sačuvati zamrznute namirnice.

Potreban vam je zamrzivač? Pitate se kako izabrati pravi model? Imamo odgovor i rešenje za vas. Posetite Tehnomediu i izaberite Beko horizontalni zamrzivač čiji model ima oznaku HS210530N. Poseduje nenadmašnu tehnologiju zamrzavanja koja olakšava svakodnevicu i karakterišu ga jedinstvene Freezer Guard i MinFrost tehnologije.

Kakav je ovaj zamrzivač?

Veoma je praktičan i idealan za manje prostore. Odlikuju ga odlične funkcije i izolacija, bolja u odnosu na mnoge druge uređaje tog tipa. Prostor za odlaganje je kapaciteta 104 l. Ovaj horizontalni zamrzivač poseduje funkciju brzog zamrzavanja koja omogućava brže zamrzavanje neko kod standardnih modela. Ima statički sistem hlađenja sa MinFrost tehnologijom smanjenog stvaranja leda. Bez struje vaše namirnice čuvaće do 23 h. Žičane korpe su veoma praktiče. Nije bučan, 39 dBA. Visina zamrzivača je 86 cm, širina 53,7 cm,a dubina 58,5 cm.

Šta znači Freezer Guard tehnologija?

Beko ima jedinstvenu Freezer Guard tehnologiju koja omogućava nesmetan rad zamrzivača, čak i kada je spoljna temperatura do -15C.


Šta znači MinFrost tehnologija?

MinFrost tehnologija znači da će u uređaju biti minimalno stvaranje leda. Stvaranje leda u statičkim frižiderima dovodi do slepljivanja hrane i zato uređaj troši više energije. Pomoću specijalnog sistema za upravljanje rashladnim fluidom koji ima MinFrost, u zamrzivaču je dosta smanjeno stvaranje leda. Zahvaljujući tome bolje će se čuvati zaleđena hrana i trošiće se manje električne energije. Samim tim odleđivanje zamrzivača biće svedeno na minimum.

Štedljiv

Ovaj zamrzivač je štedljiv, jer poseduje visoku energetsku efikasnost. Klase je F, što odgovara nekadašnjem obeležavanju A+.

Trajanje

Ovaj zamrzivač je pouzdan i veoma izdržljiv. Zamrzivači se ne kupuju svakodnevno i zato je potrebno dobro razmisliti za koji brend i model se odlučiti. Prema nekim istraživanjima, vertikalni uređaji za zamrzavanje bi trebalo da traju do 15 godina bez ikakvih problema u radu, a sandučari do 20 godina.

Sandučar

Horizontalni zamrzivači, većina ljudi naziva “sandučar” jer oblikom podseća na sanduk ili kutiju. U njega može stati dosta hrane poput one koja je i nepravilnog oblika ili većih dimenzija jer je dubok. U korpama možete smestiti i razvrstati namirnice po potrebi i želji.

Ako izaberete ovaj model dobijate i garanciju u trajanju od 5 godina. Ne oklevajte, već požurite u Tehnomedia prodavnicu i kupite ovaj Beko zamrzivač po hit ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *