Crni petak bojimo u ružičasto

tm black friday x blog

Crni petak, pink boje u Tehnomedia prodavnicama. Na ovaj baksuzan dan rešili smo da vas obradujemo šok cenama!!!

Nezvanični praznik popusta i kupovine Black friday USKORO u Tehnomedia prodanicama i u online shopu . Crni petak bojimo pink bojom. Očekuju vas straaaaaaava popusti.

Popusti da se smrzneš u Tehnomedia prodavnicama!!!

Iskoristite na Crni petak straaaašne popuste u Tehnomedia prodavnicama i razbijte maler. Imamo čaroban štapić i zato vas pozivamo da doživite pravu čaroliju u našim maloprodajnim objektima. Obezbedili smo vam fantastično niske cene za verovali ili više od 190 različitih proizvoda.

Aparati za lepotu i negu, veliki i mali kućni i kuhinjski aparati, bela tehnika, telefoni, it, televizori i još mnogo, mnogo toga ovog puta na šok popustu do 50%.

Sad ili nikad

CRNI PETAK BOJIMO U RUŽIČASTO. Ovakvu priliku ne smete da propustite. Iskoristite praznik niskih cena. Gledajte, birajte, kupite, uštedite i nosite. Možete odabrati i online kupovinu i poručiti željene aparate, uređaje, tehniku i proizvode iz fotelje. Na usluzi vam je i naš Call centar na 011 44 44 999.

Kod nas će Crni petak trajati više dana, a ne samo jedan dan. Ovu jedinstvenu ponudu jednostavno morate iskoristiti i zato kupite i ono što ste planirali i ono što niste, jer se ovakva prilika ne propušta.

Tehnomedia razbija maler veeelikim popustom i zato iskoristite neverovatna iznenađenja zbog fantastičnih sniženja. Kod nas će Crni petak trajati više dana, a ne samo jedan dan. Zato se pripremite na vreme, jer još malo i odbrojavanje može da počne!!!

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Black Friday – zanimljivosti…

Naziv “Crni petak” potiče od Crnih dana na berzi, jer je Black Friday nastao u vreme “ekonomske krize” i velike depresije” u SAD. Najpoznatiji Crni petak koji se smatra i početkom desetogodišnje duge Velike depresije se desio 29. oktobra 1929. godine. Tada su američki vlasnici radnji su crvenom bojom obeležavali dug, a crnom zaradu. Petak je posle Dana zahvalnosti bio Crni petak zbog velike prodaje. Postoji i druga teorija. Tih godina su radnici uzimali slobodan dan nakon Dan zahvalnosti (koji se uvek padao u četvrtak) kako bi ovaj praznik spojili sa vikendom. Gazdama i vlasnicima fabrika se to nikako nije dopalo i otud naziv “Crni petak”.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

  1. ccedcddababecad?s=&#;d=mm&#;r=g Komentator says:

    Kada počinje kod Vas, Crni Petak 2021.godine?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *