Kupovina na “klik” ili poziv

naaaslov

Imate previše obaveza i uvek vam nedostaje malo vremena koje ćete posvetiti sebi i najbližima. Ne želite da gubite vreme uzalud, u putu i u obilaske. Tehnomedia online prodavnica je pravo rešenje. Poručite online ili pozovite Call centar 011 44 44 999.

Jednostavno iz fotelje i doma prošetajte online kroz Tehnomedia ponudu i odlučite koje proizvode i artikle želite da poručite. Za par minuta možete pronaći i kupiti željeni proizvod. Obavite sami kupovinu sa par klika i veoma brzo poručeni proizvod će stići na vašu adresu.

maska

Sigurno, brzo i povoljno poručite proizvod putem Tehnomedia online shopa. Nemojte da brinete za sigurnost vašeg novca, a online kupovinu obavićete veoma jednostavno.

Tehnomedia Call centar je dobro organizovan i na sva pitanja ćete dobiti odgovor a proizvod poručiti lako. Posetite željenu kategoriju web prodavnice, sami selektujte i pretražite artikl koji želite i lako poručite jednim klikom. Možete pozvati i Tehnomedia call centar na 011 44 44 999, radnim danima od 8 do 20, a subotom od 9 do 15 sati i na taj način obaviti kupovinu. Na svako vaše pitanje ili nedoumicu ljubazni i obučeni operateri Call centra daće odgovor.

maska

Mnogo je prednosti ovakve kupovine. Štedite vreme, novac i živce. U bilo koje doba možete kupiti neki proizvod. Kupovinu ćete obaviti neverovatno brzo. Cene su povoljne. Nema gužve, redova i nerviranja.

maska

Koliko puta vam se desilo da odložite neku kupovinu zbog nedostatka vremena da odete do prodavnice. U vreme kada je ona otvorena vi ste sprečeni i ne možete da kupite određeni artikl. Online kupovina je odličan način da to obavite u svakom trenutku kada želite, bilo kog dana u nedelji. Niko ne voli čekanje u redovima, a zahvaljujući online prodavnici pošteđeni ste gužve. U odnosu na druge načine poručivanje ovim putem je veoma brzo. Vaš jedini posao je da izabrete proizvod koji želite kao i količinu. Cene su povoljne i neverovatno pristupačne.

maska

Na deklaracije i podatke o određenim proizvodima kada kupujete u prodavnici i ne obraćate toliko pažnje. Razlog je minijaturna veličina a i nedostatak strpljenja.

maska

Prilikom online kupovine sve to vam je jasno i pregledno istaknuto. Velika prednost je i što ne morate da izlazite iz kuće, a s obzirom na zdravstvenu situaciju u zemlji potpuno ste sigurni i bezbedni. Više nećete morati ni da nosite kese u rukama.

Ono što ste poručili sistem online prodavnice beleži precizno. Nakon jednostavnog poručivanja dobićete o vašoj porudžbini potpunu informaciju, a samo za vas je rezervisana naručena roba. Za online kupovinu važe posebne pogodnosti i niže cene. Online prodavnica je funkcionalna jer u svakom trenutku znaćete da li je željeni artikl u ponudi. Možete da poručite ono što želite bilo gde da se nalazite, a potrebno je samo da imate Internet. Vaše je samo da pristupite sa bilo kog uređaja: laptopa, računara, mobilnog telefona ili tableta. Uvek vam je dostupna istorija prethodnih porudžbina na online prodavnici. Po potrebi možete da je izmenite ili pomoću nje da poručite istu listu proizvoda ponovo.

Iz fotelje naručuju svi i stari i mladi. Prema nekim istraživanjima čak 10 puta je online tražnja skočila u Srbiji.

maska

Poručite artikl koji želite online ili jednostavno pozovite Tehnomedia Call centar. Očekuje vas odlična ponuda, maksimalan izbor sa minimalnim cenama, najbolji uslovi kupovine, sigurna i brza dostava.

Besplatna isporuka za online porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara. Podsećamo da su načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

maska
masja
maska
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *