Kvalitet bez premca – Miele

promo baner

Miele usisivači olakšavaju čišćenje i pomažu očuvanju zdravlja. Karakteriše ih: izuzetan kvalitet, visoka efikasnost, precizna izrada i klasičan elegantan stil.

Čišćenje i usisavanje je aktivnost koju retko ko voli. Sa Miele usisivačima promenićete mišljenje. Održavanje prostora je olakšano, a zdravlje ukućana očuvano. Redovnim čišćenjem smanjićete količinu prašine, grinja i bakterija u domu, a tepihe i podove održavati čistim.

Akcija

Akcija niskih cena traje od 19. do 29. decembra. Kupite usisivač u svim Tehnomedia prodavnicama ili poručite online na specijalnom popustu i uštedite.

MIELE CLASSIC C1 POWERLINE PLAVI

Usisivač za sve i svakoga

Miele linija usisivača nudi modele za čišćenje različitih vrsta podova: parketa, laminata, brodskog poda, pločica, tepiha, kombinovanih. Odličan su izbor i ako imate kućne ljubimce. Uređaj samo prilagodite svojim potrebama. Dodaci poput: creva, papučica, turbo četki su povezani sa svim usisivačima ovog brenda. Od C1 Classic- osnovnog modela, do C2 Compact i serije C3 Complete. Za koji god model da se odlučite, znajte da su Miele usisivači pravi terminatori u borbi protiv svih prljavština u vašem domu.

Namena

Miele ima sjajnu ponudu usisivača sa specijalnim karakteristikama i u skladu sa podom. Na bilo koji usisivač se može staviti Cat&Dog turbo papuča koja služi za iščetkavanje tepiha i usisavanje. Ona efikasno skuplja dlake, a ugljeni filter koji neutrališe neprijatne mirise je kraj kese. Možete dodatno kupiti korisne setove, kao Home, Micro set i Car Care u kojima se nalazi pribor za čišćenje doma, auta i sitnih elemenata kao što su elektronika ili tastatura.

MIELE Boost CX1 POWER LINE

Kese

Rukovanje je jednostavno. Indikator će vas obavestiti kada se napuni kesa i na vama je samo da je zamenite. Platnena kesa sa 9 slojeva filtracije se ne prazni. Ne može da se pokida i sva prljavština od najsitnijih čestica do delića nekih predmeta se zadržava u njoj. Zahvaljujući mikrofiberu iz 9 slojeva, kesa se neće pocepati čak i ako u nju dospeju neki oštri predmeti poput komadića stakla. U kesi su čestice, a vazduh prolazi dalje kroz motor i filter za vazduh. Ne podiže prašinu, jer vazduh iz usisivača izlazi na gore, a ne na dole.

Filteri

Savršenu filtraciju izlaznog vazduha pružiće vam bilo koji model Miele usisivača.

  • Hepa filter zadržava 99,9 % čestica dok osnovni filter AirClean do 78 %. Active AirClean filter sa aktivnim ugljem veoma efikasno neutrališe mirise duvana i kućnih ljubimaca.

Jedan filter traje do 6 meseci koriščenja za prostor od 80 kvadrata, dok je trajanje Hepa filtera do godinu dana u zavisnosti od kvadrature prostora i dinamike usisiavnja. Zahvaljujući HEPA AirClean filteru vazduh koji izlazi iz usisivača je ustvari čistiji od vazduha u prostoriji.

Bakterije, alergeni i spore buđi ostaju bezbedno smešteni u kesi za prašinu. Odličan je izbor za osobe koje su alergične na grinje, prašinu i slično. TÜV Nord osobama koji pate od alergija preporučuje Miele usisivače sa kesom  sa filterima HEPA AirClean. Uz specijalnu zaptivku kućišta, čitav uređaj, a ne samo izduvni filter, ispunjavaju zahteve TÜV Nord koji se proveravaju svake godine.

  • HEPA AirClean i Active AirClean filter poseduju  timestrip indicator- vremensku traku za zamenu filtera. Nakon aktiviranja, u zavisnosti od filtera,  broje šest meseci ili godinu dana i obaveštavaju da je optimalno vreme za zamenu stiglo.
MIELE BLIZZARD CX1 Excellence PowerLine

Rukovanje

Upravljanje i korišćenje je lako.Točkovi usisivača se rotraju 360 stepeni u svim pravcima i možete s njim stići gde god želite. Kako ne bi oštetili nameštaj C2 i C3 modeli imaju oko točkova mekane branike. Dužina kabla je 9m, a radijus delovanja 13m. Pritisnete comfort taster i jednim klikom uvucite ceo kabl.

Po principu radio frekvence radi bežična ručka za upravljanje usisivačem. Uključi se usisivač i promeni program.

Test

Miele usisivači su pravi snagatori među usisivačima. Testirani su da izdrže sve uslove. Može da podnese težinu ljudskog tela. Crevo može da izdrži sva uvijanja i da ponese teret celog usisivača. Oštetiće se jedino makzama, nožem ili vatrom. Koristićete ga decenijama bez problema, jer je dugovečan. Neka istraživanja su pokazala da ako na maksimalnoj snazi usisvate domaćinstvo 45 minuta nedeljno, služiće vas 20 godinama.

Vrste

Od uslova i vaših prohteva izaberite i model.

  • Miele usisivač sa kesom je klasičan i svestran. Podseća po izgledu na sanke i u stopu vas prati tokom usisivanja zahvaljujući pokretljivim točkićima. Lako ćete usisati velike povšine, jer je težina usisivača na pod skoro potpuno oslonjena.
  • Robotski Miele usisivač je efikasan, temeljan i precizan. On je potpuno samostalan tako da i kada se niko ne nalazi u domu ovaj model akumulatorskog robotskog usisivača će raditi. Prepoznaje sve prepreke i prostorije zahvaljujući senzorima i kamerom koju određeni modeli robota poseduju. Savladaće svaku prepreku i između nameštaja i radiće efikasno i detaljno sa funkcijom Smart Navigation.

Energetska efikasnost

Miele je sinonim kvaliteta. Usisivači imaju visoku energetsku efiksanost. Štede energiju i vaš novac na najbolji način, jer daju savršene rezultate čišćenja i najveću energetsku efikasnost.

  • Miele usisivači su dugovečni, snažni, fleksibilni, ekonomični. Kraće usisavaju veće površine, jer su snažni i ergonomični.
  • Imaju najefikasniji sistem filtracije.
  • Dizajnirani su da traju minimum 20 godina
MIELE TRIFLEX HX2 Perf. P KGGOGR

O Miele…

Miele je nemački brend, a kompanija je osnovana daleke 1899. godine. Jedini su proizvođači koji testiraju proizvode kao što su veš mašine, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova i rerne na na ekvivalentnoj upotrebi od 20 godina. Zato Miele kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu. Miele tehnologija pruža odlične rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. Svaki Miele uređaj ili aparat je proizveden po najvišem standardu i podrvrgnut je strogim kontrolama kvaliteta uključujući pojedinačne površinske testove sa rukavicama.

Miele uređaji su visokog kavliteta i izuzetno pouzdani. Tako na primer, samo u jednoj godini, više od 60 puta su Miele usisivači proglašeni za pobednike na testiranjima proizvoda dobijanjem najviše glasova.

Vreme je da nabavite Miele usisivač. Iskoristite ovu akciju u Tehnomedia prodavnicama i izaberite odgovarajući model po super ceni. Obradujte sebe ili one koje volite pravim novogodišnjim poklonom. Zaslužujete samo najbolje.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *