Popusti u Jagodini, Trsteniku, Beogradu i Novom Sadu

promo baner

Poklanjamo vam popuste povodom rođendana naših prodavnica u Jagodini, Trsteniku, Beogradu i Novom Sadu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbedite novogodišnji poklon na specijalnom popustu.

Darujemo vas rođendanskim popustima, povodom našeg divnog dana. Omogućili smo vam kupovinu po još nižim cenama. Iskoristite ovu trodnevnu akciju do kraja.

Kada?

Od 22 do 24. decembra.

Koliko?

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

Gde?

U 4 Tehnomedia prodavnice u 4 grada: Jagodini, Trsteniku, Beogradu i Novom Sadu.

  • U Jagodini, u ulici Stevana Ivanovica bb. Nalazimo se u Tržnom centru “Biser”, u blizini Vivo parka. Najveći izbor artikala renomiranih proizvođača smešteni su na oko 200 kvadrata prijatnog prodajnog prostora. Odlični uslovi kupovine i plaćanja, sa odloženim plaćanjem do čak 36 mesečnih rata bez kamate, vas očekuju zajedno sa uslužnim i ljubaznim prodavcima.

Radno vreme radnim danima i vikendom je od: 10 do 22 sata.

image
  • U Trsteniku, u ulici Dr Radomira Milunovića Mure 2. Nalazimo se u samom centru Trstenika, između suda i opštine. Prodavnica je u 2 nivoa, a na 60 kvadratnih metara smešten je veliki izbor artikala visokog kvaliteta. Očekuje vas odlična usluga, akcijske cene i povoljni načini plaćanja.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

image
  • U Beogradu, u Kolarčevoj 7. Nalazimo se na popularnom sastajalištu za Beograđane, Terazijama. Sve od malih kućnih aparata do velikih uređaja renomiranih svetskih brendova je smešteno na 250 kvadrata. Idealno smo mesto za ljubitelje tehnike kojima je pored kvaliteta važna i pristupačna cena i povoljni uslovi plaćanja.

Radno vreme radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 17 sati.

x   T.
  • U Novom Sadu, u Rumenackoj 150. Nalazimo se u Tržnom centru Merkur. Na više od 1 200 kvadrata možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora. U svakom trenutku naši ljubazni i obučeni prodavaci odgovoriće na svako vaše pitanje i postaraće se da budete zadovoljni.

Radno vreme radnim danima i subotom je od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 21 sat.

Sve što vam je potrebno nalazi se na jednom mestu u Tehnomedia prodavnicama. Sada je pravo vreme za kupovinu, jer ćete ovog puta uštedeti znatnu sumu novca i zato ne oklevajte već požurite i obezbedite uređaj koji ste oduvek želeli na popustu. Čekamo vas!!!Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *