Lenovo laptop koji vam pruža sve

LENOVO BLOG  X

Ako vam je potreban prenosni računar za zabavu, surfovanje internetom, slušanje muzike, gledanje filmova ili za rad, po super ceni, imamo odličan model za vas. Lenovo notebook IdeaPad 3 15ADA05 81W100KGYA

Ovaj laptop je savršen za obavljanje svakodnevnih zadataka. Ima veliki ekran, dobar procesor, odličan prikaz, super cenu. Mobilni procesor i nezavisne opcije AMD Radeon ™ grafičke kartice mogu lako da obavljaju više zadataka, postignu brze performanse i pruže nezaboravno zabavno iskustvo.

laptop

Izgled i karakteristike

Ovaj laptop od 15,6 ” ima jednostavan, a moderan dizajn. Prilično je lagan sa težinom od samo 1, 85 kg i tanak je sa debljinom manjom od 20 mm. Tanka maska sa obe strane omogućava korisnicima da u potpunosti iskoriste FHD grafičku karticu. Izuzetno visok odnos ekrana prema kućištu čini da sve izgleda prilično impresivno. Slika u boji je takođe relativno svetla. Mat ekran koristi TN panel sa rezolucija 1920 x 1080 piksela i maksimalna osvetljenost 220 nita, ali ima prilično ograničene uglove gledanja. Tastatura ima numerički deo i bez pozadinskog je osvetljenja.

Opremljen je sa dobrim procesorom AMD Athlon (Silver Dual Core 3050U, 2,3 GHz do 3,2 GHz (1 MB L2/4 MB L3)). Grafička karta je AMD Radeon.

Povezivanje

Zahvaljujući HDMI-1.4b izlazu, korisnici mogu da povežu spoljni monitor sa laptopom i dobiju maksimalnu rezoluciju od 4K na 30 Hz. Kao jedinica za skladištenje dolazi sa 256GB M.2 NVMe SSD diskom. Kapacitet skladištenja se može proširiti pomoću SD memorijskih kartica, jer ovaj laptop ima čitač za ovu vrstu memorijske kartice. Standardno ima 8 GB DDR4 RAM -a na 2400 MHz, od kojih je 4 GB lemljeno na matičnoj ploči, a ostalih 4 GB zauzimaju jedini priključak na matičnoj ploči. Lenovo je uspeo da smanji cenu tako što nije uključio Windovs 10 kao operativni sistem i korisnici mogu da dobiju licencu za ovaj sistem od Microsofta ako im zatreba.

laptop

Priključci

Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 nema USB Tipe-C port, ali ima dva USB-3.0 porta i USB-2.0 port u punoj veličini. Internet veza možete uspostaviti putem dvopojasnog AC-Vifi čipa sa Bluetooth 5.0, pošto ovaj laptop nema mrežni port.

Video

Privatnost vam je osigurana, jer ponekad najdirektniji način najbolje funkcioniše. Iz tog razloga, prenosni računari Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 opremljeni su poklopcem za objektiv web kamere. Kada završite video ćaskanje, samo zatvorite poklopac objektiva kako biste sprečili hakere da napadnu web kameru.

Zvuk

Uživaćete u odličnom zvuku. Dolbi Audio ™ poboljšani dvostruki zvučnici poboljšavaju zvučni efekat.

Baterija

Dvoćelijska baterija ima kapacitet od 35 Wh i moći ćete da ga koristite do 6 sati.

laptop

Kompanija Lenovo

Ova kompanija je osnovana 1984. godine kao kineska kompanija za trgovinu računarima. Od 2004. godine su najveći proizvođač laptopova u Kini i četvrti najveći proizvođači u svetu nakon akvizicije IBM -ovog odeljenja za računare 2005. Osim stonih i prenosnih računara, kompanija proizvodi i monitore, projektore, servere itd. Lenovo je 2011. godine kupio većinu Medion AG -a, evropskog proizvođača računarskog hardvera. 2014. Lenovo je preuzeo Motorola Mobiliti, i to im je dalo podsticaj na tržištu pametnih telefona.

Ako želite dobar, a pristupačan uređaj izaberite Lenovo notebook IdeaPad 3 15ADA05 81W100KGYA. Po super ceni ga možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je 20 godina drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *