Skrivene funkcije pametnog sata

x   T.

Pametni satovi pomoću brojnih performansi nam pomažu prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Neki modeli imaju i skrivene funkcije.

Slušanje muzike, vežbanje, kontrola sna, praćenje otkucaja srca kao i stresa na primer su funkcije koje poseduju uglavnom svi pametni satovi. Neki modeli pomažu oko obavljanja svakodnevnih zadataka zahvaljujući padajućem meniju koji skriva neke funkcije. Dobar primer je Honor sa dva modela Magic Watch 2 i ES Watch, Band 6, MagicWatch 2 Minos-B19S, Watch ES… 

Skrivene funkcije

Capture

Do not disturb

Ova opcija vam pruža mir. Ako uključite tu opciju u meniju ekran će biti isključen pa i ako ga podignete na zglob. Sat neće vibrirati ni prilikom razmene poruka ni poziva. Tako ćete se odmoriti ili posvetitise drugim obavezama. Ovu funkciju aktivirate tako što otključate sat, nadole prevučete prstom, i tako ćete otvoriti meni sa prečicama. Izaberite ovu opciju i potvrdite izbor. Tako se i isključuje.

Find my device

Ova dva modela Honor telefona ima opciju Find my device i detektiv je suvišan. Ne možete da nađete telefon i ne znate gde ste ga zaboravili ili ostavili sada je sve lako. Aktiviraćete ovu funkciju tako što ćete otključati sat, prevucite prstom na dole da otvorite meni i izaberite ovu opciju. Ubrzo će se telefon zvučno oglasiti i tako otkriti njegovu lokaciju. Dodirnite ekran sata i pretraga je gotova.

sat

Nameštanje alarma

Zaboravili ste da na telefonu podesite alarm? Ne brinite to možete i na satu. Plus toga je što taj alarm neće uznemiravati druge, jer će samo na vas uticati vibracije. Postupak je lak. Otključajte sat, prstom prevucite na dole i kada vams e prikaže meni izaberite opciju Alarm i prema uputstvu podesite.

Naravno ovo je samo jedan od primera pametnog izbora i sigurne kupovine. Sa pametnim satom napravićete odličan izbor. U svakom trenutku imaćete pored sebe i doktora, trenera i nutricionista, najboljeg saveznika i pratioca. Jednom ga stavite na zglob ruke i više ga neće skidati. Na blogu smo već pisali o pametnim satovima. O Honor GS Pro smo pisali ovde. Nešto više o Honor modelima za dame saznajte ovde. Informišite se o satu koji pokreće.

Fantastičan izbor po super cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *