Zajedno možemo sve

x   T.

Prethodnih meseci realizovano je mnogo Tehnomedia akcija, aktivnosti i dešavanja. Ujedinjeni, zajedničkim snagama i timski.

Zajedničkim snagama možemo sve. Uspeh dolazi onda kada radimo ujedinjeni, motivisano i posvećeno. Samo kao tim možemo da prebrodimo sve izazove.

Tehnomedia tim

   n x

Družili smo sa Čačanima, Beograđanima, Nišlijama i Zaječarcima organizujući takmičenja u virtuelnom fudbalu PES 2021. Bila je to odlična prilika da se zabavimo, razgovaramo i upoznamo vas sa našim radom i bogatom ponudom. Delili smo Tehnomedia kokice i pobrinuli se da ne ostanete žedni, jer su u svakom trenutku svi prisutni mogli da se osveže vodom, gaziranim napicima ili gustim sokovima na našim štandovima. Delili smo naše promo kataloge, poklone, kačkete, priveske, narukvice, hemijske, sveske…Takmičari su pored vrednih poklona ( televizora, hoverboard-a, gaming tastatura, gaming stolica, zvučnika, smart watch-a) dobili i Tehnomedia promo pakete. Podeljene su i utešne nagrade i još dosta toga.

Kao društveno odgovorna kompanija pokazali smo koliko je važno pomoći onima kojima je pomoć neophodna. Svi turniri u našoj organizaciji bili su humanitarnog karaktera. Od prikupljenih kotizacija novčana sredstva smo donirali Udruženju El Daun u Zaječaru, Udruženju roditelja dece obolelih od malignih i drugih retkih bolesti- Zvončica u Bepgradu, Udruženju distrofičara i paraplegičara Moravičkog okruga u Čačku, Ginekološko-akušerskoj klinici u Nišu

   n

Bili smo i sponzori brojnih događaja i nadmetanja za najjačeg čoveka Srbije-Strongmen, Tango festivala u Zaječaru, kao i generalni sponzori takmičenja u odbojci Izađi na pesk. U okviru ovog turnira održano je i humanitarno nadmetanje Zimi-zami-zum, a prijava za takmičenje bio je slatkiš ili slaniš. Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. i zaposleni priključili su se ovoj akciji i donirala slatke i slane paketiće koji su poklonjeni su Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju “Oblutak” u Zaječaru.

Prodavnice

Od početka godine do sada otvorili smo 7 prodavnica. U Leskovcu, Valjevu, Gornjem Milanovcu, Obrenovcu, Užicu, Pančevu i Zemunu. Trenutno imamo 57 prodavnica u 36 gradova u našoj zemlji.

Možete zaviriti u Tehnomedia 3D virtuelnu prodavnicu jednim klikom. Jednim pozivom Call centra na 011 44 44 999 više od 30 naših operatera biće vam na usluzi.

Želimo da vam budemo blizu, vidljivi i prisutni u svakom trenutku. Zajedno i timski možemo sve. Sa istim žarom, energijom, osmehom i otvorenošću prilazili smo svakoj akciji i dešavanju. Osmehom i optimističnim stavom znali smo i da sivilo obojimo u ružičasto.

IMG  x

Ovo je pokazatelj da je dugoročno zdravlje i uspeh poslovanja proizvod dobrog i zadovoljnog radnika.

Sve je dobro kada smo zajedno. Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *