Svečano Otvorena Tehnomedia u Užicu

x  T.

Odlična atmosfera i gužva najavili su dobar početak na svečanom otvaranju Tehnomedie u Užicu. Ovo je 55. maloprodajni objekat u zemlji.

Užičani su dobili mesto na kome po povoljnim cenama mogu nabaviti raznu vrstu tehničke opreme, kućnih uređaja, kao i uređaja za kancelarije i poslovne prostore. Ova nova Tehnomedia prodavnica je 55. po redu i nalazi se u popularnom naselju Krčagovo br. 29. Prema rečima prisutnih, Užicu je nedostajala jedna ovakva prodavnica.

  n

“Sviđa mi se kako izgleda prodavnica i mogu samo da uputim komplimente. Prodavci su ljubazni, imate dobar izbor robe i cene su pristupačne. Kupiću danas nešto malo vrednije i nadam se da ću možda dobiti poklon”, bila je iskrena Ivana Tošić.

“Radujem se što ste konačno došli u Užice i kupovaću kod vas. Nemam nikakve primedbe. Bravo”, rekao je Bojan Pešić.

“Privukli su me da dođem vaši pokloni. Vi ste jedini koji delite stvarno skupe, korisne i vredne poklone. Svaka čast. Želim vam sreću i uspeh u radu”, kazao je Nikola Marinković.

Kupci su pokazali veliko interesovanje, a pored prepoznatljivog i dobro poznatog kvaliteta širokog spektra uređaja i opreme, Tehnomedia odobrava popust svim kupcima, zavisno od uređaja, od 15% – 20% u prva tri dana rada prodajnog objekta u Užicu. Na prostoru od 450 kvadrata, kupci mogu da nađu veliki izbor proizvoda svetskih renomiranih brendova. Sve od bele tehnike, audio i video uređaja, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, malih kućnih aparata …

Na svečanom otvaranju Tehnomedie u Užicu, kupcima su ponuđena brojna iznenađenja. Najsrećnije su čekali pokloni. Za tri 55. kupca za obavljenu kupovinu čiji je iznos veći od 10 000 dinara obezbeđeni su: veš mašina, mobilni telefon i auto kamera.

Srećne ruke bio je Mile Đuričić ( 55. kupac ) koji je na poklon dobio Miele mašina za pranje veša WCA030 WCS Active.

dobitnik veš mašine užice

Svoje iznenađenje i radost nije mogla da sakrije Milena Brković (110. kupac) i ona je na dar dobila Xiaomi mobilni telefon Redmi 9A EU 2+32.                                                                                  n                                                                                

Nebojša Jelisavčić (165.kupac) dobio je Xiaomi   auto kamera MI DASH CAM 1S.

  n

Osmesi na licima potrošača na svečanom otvaranju Tehnomedie u Užicu pokazuju zadovoljstvo nakon odluke da posete Tehnomediu u svom gradu. Radno vreme prodavnice u Užicu je radnim danima 8 do 20, a subotom 8 do 17 sati.

Tehnomedia je 20 godina drugačija od drugih. Proverite.

( Otvaranju nove Tehnomedia prodavnice u Užicu prisustvovali su i predstvanici medija, a evo šta je ekipa portala “Oglasna tabla” zabeležila. )

( i još malo atmosfere s otvaranja… )

  n

  n

  n

  n

  n

  n

  n

  n  n   n

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *