Rešenje za vrele dane je Beko klima

x   T.

Ovih dana je nemoguće zamisliti život bez klime. Za rashlađivanje tokom vrelih dana najbolji izbor je Beko klima.

Predlažemo vam BEKO standardni split sistem, model koji nosi oznaku BAH 095/BAH 096. U svakom trenutku prilagodićete temperaturu u domu i poslovnom prostoru prema svojim potrebama. Karakteriše je univerzalan i elegantan dizajn. Kapacitet klime je 9 000 BTU. Veoma je efikasna i štedljiva i nosi oznaku A.

beko klima bah

Uređaj poseduje brojne standardne funkcije i osobine poput: jet cool, jet heat, automatsko restartovanje, eliminisanje vlage, ovlaživanje, automatsku kontrolu temperature, režim spavanja, odmrzavanje, tajmer 24 h, 5 koraka brzine ventilatora, automatsko usmeravanje vazduha gore dole, led ekran, tajmer, antibakterijski – ugljeni filter koji je periv. Nije bučna. Koristi gas R 410A.

Jet Cool funkcija na daljinskom upravljaču pomaže da veoma brzo za par minuta spustite temperaturu za 5 stepeni. Tako na primer, ako vežbate u domu i počnete da se zagrevate, postoji opasnost da izgubite volju za vežbanjem i zato je potrebno brzo podesiti sobnu temperaturu.

Zahvaljujući opciji Jet Heat možete se osvežiti kad god poželite. Klima će se uključiti istog trenutka i za kratko vreme biće povećan protok vazduha. Uvek nešto radite u domu i potrebna vam je „normalna“ temperatura kako biste mogli da funkcionišete.

BEKO klime serije BAH omogućavaju zdravo okruženje. Naime, sklop u unutrašnjoj jedinici pomaže vašoj klimi da kondenzuje vlagu i pokupi svu prašinu iz grejnog sistema u sistem za odlivanje vode. Samim tim klima je besprekorna, a kvalitet vazduha u prostorijama savršen. Kada je isključite, ona će nastaviti da radi sve dok površine oko navoja ne budu potpuno suve i tako ih šiti od rđe, a klima će se automatski isključiti. Zaštita je vrhunska.

Rebra isparivača i kondenzatora imaju jedinstven antikorozivni zlatni premaz koji je moćan, jer može izdržati kišu, slani vazduh i druge korozivne elemente. Efektivno sprečava širenje bakterija i poboljšava efikasnost prenosa toplote. Biće poboljšana efikasnost grejanja ubrzavanjem procesa odleđivanja. Snažan motor sa ventilatorom omogućava da vazduh stigne do svih ćoškova, pružajući duži protok vazduha. Za leto vam je neophodan Beko. U svakom trenutku imaćete idealnu temperaturu. S obzirom da je pouzdana i izuzetnog kvaliteta bićete mirni i sigurni godinama.

Po super ceni možete ovaj ili bilo koji drugi BAH model kupiti u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *