Počela sa radom Tehnomedia u Zemunu

x  T.

Svečano počela sa radom Tehnomedia u Zemunu. Ovo je 57 maloprodajni objekat ove kompanije u našoj zemlji.

Tehnomedia u Zemunu je svečano otvorena u prisusvu velikog broja ljudi. Sjajna atmosfera, zadovoljni kupci i veliko interesovanje posetilaca obeležili su prvi radni dan. Ova prodavnica površine 300 kvadratnih metara nudi širok izbor uređaja i aparata različitih kategorija odličnog kvaliteta i neverovatno povoljnih cena.

Utisci s otvaranja

  n

“Prodavnica je prelepa i ponuda vam je odlična. Nije skupo imate i popuste i akcije tako da je prvi utasak odličan. Došao sam jer delite vredne poklone i to niko ne radi. Valjda ću imate sreće i osvojiti nešto danas”, rekao je Mirko Nikolić.

“Ovde je stvarno divno i svi su ljubazni. Ima svega od robe i više ne moram da idem u Beograd u kupovinu, jer ste mi sada u komšiluku u Zemunu i baš mi je drago zbog toga. Hoću da vas pohvalim zbog skupih poklona koje dodeljujete. Došla sam da kupim mikser, jer sam videla da je na akciji,” istakla je Mirjana Jović.

“Želim vam srećan početak i divno je što ste i u Zemunu. Ovo je kako sam čula 37 grad Tehnomedia porodice. Vidim da imate svega u ponudi i nije skupo. Prodavci su ljubazni i mislim da ću od sada kod vas kupovati, jer imate sve u ponudi. Poklni su super i sve u svemu oduševljena sam,” kazala je Ivana Popović.

Popusti i dobitnici poklona

Na dan otvaranja Tehnomedia je posetioce obradovala raznim iznenađenjima i popustima od 15 i 20%, a podeljeni su i vredni pokloni. Za obavljenu kupovinu veću od 10 000 dinara tri 57. kupca na poklon su dobila: televizormašinu za pranje veša i  mobilni telefon.

Ana Simović (57. kupac) je dobila Beko mašinu za pranje veša WUE 7636 XCM.

FOX DLED televizor 55DLE688 Smart 4K. 

  n

Dejan Kockar (114. kupac) od Tehnomedie je na dar dobio FOX DLED televizor 55DLE688 Smart 4K. 

  n

Đurđica Marković (171. kupac) dobila je Xiaomi mobilni telefon Redmi 9C EU 3+64 Blue

  n

Tehnomedia ponuda

Tehnomedia vam je obezbedila vrhunski kvalitet, pristupačne cene i visok nivo prodajne usluge. Preko 15 000 različitih artikala najpoznatijih svetskih i domaćih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi nalaze se u ponudi.

Kako stići do Tehnomedie u Zemunu?

Tehnomedia se nalazi na odličnoj lokaciji, na  Batajničkom drumu br. 1 u Tržnom centru BN Bos. Tržni centar je okružen velikim naseljima poput: Galenike, Altine, Zemun Polja. Od centra Beograda potrebno je 10 km, od centra Zemuna 3 km, od Batajnice 5 km.

Radno vreme

Možete posetiti Tehnomediu radnim danima od 9 do 21 sat i vikendom od 10 do 21 sat.

Šta nudi Tehnomedia?

Maloprodajni objekat obuhvata površinu od 300 kvadratnih metara, a nudi bogat izbor proizvoda različitih kategorija odličnog kvaliteta i neverovatno povoljnih cena i odličnih uslova odloženog plaćanja. Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, čvrstog goriva, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih pronaći ćete na ovoj adresi.

Tehnomedia se u protekle 2. decenije pozicionirala kao jedna od vodećih kompanija u zemlji u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom… Opremite svoj dom i poslovni prostor uređajima i aparatima bele tehnike u Tehnomedia prodavnici u Zemunu. Dobili ste pravo mesto sigurne i dobre kupovine sa maksimalnim izborom po minimalnim cenama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *