Whirlpool frižider je ono što vam je potrebno

x   T.

Želite frižider koji će biti praktičan, jednostavan za korišćenje i moderno dizajniran? Predlažemo vam Whirlpool i neki od modela iz serije Total No Frost W Collection.

Sa Whirlpool frižiderima život će vam biti lakši. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i kvalitetu opravdaće vaša očekivanja. Bićete bezbrižni i mirni godinama i služiće vas besprekorno. Širok spektar boja omogućava da izaberete odgovarajuću koja će se savršeno uklopiti sa vašom kuhinjom.

serijaw removebg preview

Predlažemo vam samostojeći kombinovani frižider sa zamrzivačem dole Whirlpool sa oznakom W7 811I W.

Ukratko…

frizider removebg preview

Zahvaljujući No Frost tehnologiji rada neće doći do stvaranja leda u uređaju i efikasno je sprečeno nagomilavanje leda u vašem zamrzivaču tako što se smanjuje nivo vlažnosti. Prostran je i pregledan. Staklene police su čvrste i elegantne. Potrošnja energije se smanjuje zahvaljujući 6th Sense senzorima automatski koji automatski smanjuju temperaturu u vašem uredjaju prilikom odlaganja nove hrane. U slučaju nestanka struje vaša hrana biće sačuvana 17 sati. Sa funkcijom brzog hlađenja duži rok trajanja i svežina proizvoda su zagarantovani. U Fresh Box+ fioci nalaze se idealni uslovi za čuvanje osetljivih namirnica. Sa optimalnim nivoom vlažnosti voće i povrće biće sveže do 15 dana. Sa visinom od 1 m i 89 cm i kapacitetom od 338 l savršeno će odgovarati svakoj kuhinji. Nosi oznaku A+ što znači da ima najveće performanse uz minimalnu potrošnju energije. Unutrašnji displej sa kontrolom temperature ima pojedinačna podešavanja. Bićete bezbrižni i sigurni, jer nude veću pouzdanost i izdržljivost i dobijate 15 godina garancije na kompresor. Nivo buke ovog modela je 40 db. Ima 3 police u frižideru i 2 podesive i 2 fioke za zamrzavanje.

Total No Frost

Kako bi osigurali optimalan nivo potreban za čuvanje hrane, inteligentni senzori unutar frižidera prate temperaturu i smanjuje fluktuacije. U zamrzivaču Total No Frost tehnologija automatski suši vazduh i zbog toga nije potrebno odmrzavanje zamrzivača. Na zidove se neće lepiti smrznuti proizvodi, oznake ostaju čitljive, a prostor za odlaganje hrane je uvek čist. Zahvaljujući Total No Frost tehnologiji, nema odmrzavanja. Homogeno hlađenje je obezbeđeno konstantnom cirkulacijom vazduha. Bićete mirni, jer ovaj sistem ne dovodi do stvaranje mraza u frižideru i leda u zamrzivaču.


6th Sense Control

Tehnologija 6th Sense Control osigurava stalnu kontrolu temperature u realnom vremenu, odmah reaguje na promene i brzo prilagođava pravu temperaturu kako bi održala svežinu proizvoda, a u zamrzivaču smanjuje oksidaciju namirnica, štiteći ih od gubitka kvaliteta i boje. Dakle konstantno će biti detektovane varijacije temperature zbog spoljnih uticaja i brzo će biti vraćena idealna temperatura za optimalno čuvanje hrane kako u frižideru tako i zamrzivaču.

friziiderw

Fresh Box+

Fresh Box+ sa slajderom za kontrolu vlažnosti je namenska fioka sa slajderom koja stvara idealne uslove za odlaganje voća i povrća. Pomeranjem slajdera možete podesiti nivo vlažnosti unutar fioke. Ne gubi se kvalitet namirnica i hrane, a voće i povrće će ostati sveže i do 15 dana.


Fresh Box 0° (W7)

Ovo je namenska fioka za odlaganje ne samo svežeg mesa i ribe, već i voća i povrća kao što su kupus, spanać brokoli, karfiol, breskve… Čuva duže svežinu najosetljivije hrane. Temperatura fioke biće obezbeđena od oko 0 ° C, zbog čega je idealana za odlaganje mesa, ribe, sira i delikatne hrane na najbolji mogući način. Uživaćete u zdravim i svežim proizvodima, jer će održavanjem konstantnih temperaturnih nivoa, ukus, tekstura i nutritivna svojstva vaše hrane biti bolje zaštićeni.

Easy access polica (W7)

Posebna fioka omogućava lak pristup hrani u zamrzivaču koju najčešće koristite. Dobijate bolju preglednost i bez napora možete da odložite i pronađete svoju smrznutu hranu.

frizzzzzz

Frižideri ove serije su lepog, modernog i inovativnog dizajna. Udobnost upotrebe je najvažnija, a u ovim uređajima vam je sve pregledno, dok je odlaganje namirnica jednostavno i udobno. Korišćenje je udobno zahvaljujući polici koja se može izvući i do 12 cm. Tako da ćete imati lak pristup svemu, a čišćenje polica je lakše. Police su fleksibilne. Prema vašim potrebama možete organizovanje skladišni prostor u vratima frižidera. Police su dizajnirane tako da ih možete lako postaviti i pronaći hranu, čak i kada je nešto na dnu police. Energetski efikasna LED svetla ravnomerno šire svetlo u unutrašnjosti frižidera, tako da će vam sve što tražite biti olakšano.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i kupite je po neverovatno povoljnoj ceni i fantastičnim uslovima plaćanja i kupovine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *