Tehnomedia pes karavan spreman za Čačak

x

Tehnomedia PES turnir 2021 biće održan u Čačku 25. septembra. Za najbolje su obezbeđene nagrade: hoverboard, gaming stolica i smart watch.

Nakon Zaječara, Niša i Beograda ovo takmičenje u Čačku je četvrto po redu u gaming fudbalu. Pozivamo sve ljubitelje igrica i nadmetanja da nam se pridruže i budu naši gosti. Tehnomedia obećava jedan zabavan i razigran dan za sve prisutne.

Gde i kada se održava?

Turnir se održava u Čačku, na Centralnom trgu u pešačkoj zoni. Takmičenje je u subotu, 25 septembra.

Pravila turnira

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bgaming stolicu, hoverboard i smar t watch.ude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Prijavljivanje

Možete se prijaviti do 23. septembra do 12 sati. Kliknite na ovaj link PES2021 Turnir – Tehnomedia i unesite tražene podatke. Više informacija možete dobiti i putem maila: nikola.stojanovic@tehnomediacentar.com ili pozivom na broj 069 164 7007. Požurite, jer je broj mesta ograničen!!!

Uplata

Kotizacija je 500 dinara, a sav prikupljen novac ići će u humanitarne svrhe.

-Napišite svoje podatke: ime, prezime, ulicu i broj i mesto stanovanja.
– Svrha uplate: Uplata kotizacije – PES u humanitarne svrhe.
– Primalac: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44 Zaječar
– Šifra plaćanja: 189
– Iznos: 500 RSD
– Račun primaoca: 205-132428-19

Vredne nagrade

Kao i uvek do sada, organizator nadmetanja Tehnomedia je pripremila vredne nagrade za najbolje i poklon pakete. Biće tu i utešne nagrade i nagrade za publiku.

Pobednik turnira dobija Yugo balans skuter i Tehnomedia poklon paket.

skuter

Zabavan, originalan i praktičan prevoz, sa kojim možete driftovati po tlu, balans skuter (hoverboard) je pametan i inovativan skuter, a predviđanja su da je to budućnost prevoza. Koristi se jednostavno i ima sve potrebne karakteristike za korišćenje bez briga. Jednostavno je upravljanje i ono što je važno sigurni ste i bezbedni s njim. Ovaj Yugo model može da razvije maksimalnu brzinu od 8 – 12 km/h. Snaga motora je 250 W. Nosivosti do 100 kg. Maksimalni nagib je 5°. Ima osvetljenje na točkovima. Veličina točkova 6,5″. Baterija se puni od 3 do 5 sati, a ona je 36 V, 2000 mAh.Autonomija 6 km.

Drugoplasiranom takmičaru biće uručena Marvo gaming stolica i Tehnomedia poklon paket.

Capture

Ova Marvo gaming stolica renomiranog gaming brenda može biti vaša. Pruža izuzetnu udobnost, modernog je dizajna i izuzetnog kvaliteta tako da će zadovoljiti i one najzahtevnije. Plastični nasloni za ruke presvučeni mekanim materijalom. Poseduje 100 mm gasni sistem podizanja. Visina stolice je podesiva kao i tilt ugao. Čelična baza, robusne ručke čine izdržljivost do 150Kg. Njene dimenzije su: 60 x 106 – 116 x 67 cm.

Osvajač trećeg mesta dobija Honor smart watch i Tehnomedia poklon paket.

sat

Honor smartwatch Band 5 Meteorite Blacki ima vrhunsku rezoluciju od 240 x 120 px. Poseduje Bluetooth 4.2 tehnologiju. Amoled ekran osetljiv na dodir veličine od 0,95″. Odlična funkcija merenja brzine i razdaljine pređenog puta. Vodootporan je čak do 50 m. Baterija traje do 14 dana. Ako budete trećešlasirani na turniru u Čačku biće ovo vaš verni pratilac. Praćenje je u realnom vremenu i analiza otkucaja srca i disanja za trenutno praćenje kvaliteta sna. Ugradjeni senzor automatski detektuje, beleži brzinu, udaljenost, kalorije i računa SVOLF rezultate 10 fitnes režima: trčanje na otvorenom i zatvorenom, hodanje na otvorenom i u zatvorenom, vožnja bicikle na otvorenom i zatvorenom, plivanje, treniranje na rowing mašini, eliptičan trening, slobodan trening.

Takmičari srećno i vidimo se u Čačku!!!

Zanimljivost

Predstavnici Srbije nakon što su pobedili Poljsku u finalu osvojili su Evropsko prvenstvo u video igri PES. Posle 3:1 u pobedama za Srbiju, Marko Roksić Roksa i Stefan Slavković Kepa postali su šampioni Evrope. Marko Roksić je i pobednik našeg PES turnira održanog u Beogradu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *