Nastavi tradiciju

naslov

Jesen su domaćice rezervisale za pripremu zimnice. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite neki od uređaja ili aparata koji će vam olakšati rad.

Vreme je za pripremu zimnice, turšije, ajvara, džemova. Ovo je i odlična prilika da se okupe ukućani i podele poslove oko pečenja, mlevenja, seckanja… Pored neophodnih namirnica poput: paprike, kupusa, krastavčića, šljiva i slično potrebno je i strpljenje i vreme. Najvažnije je odabrati pravu i kvalitetnu opremu koja će vam koristiti za spremanje zimnice, a koju možete kupiti po super ceni u Tehnomedia prodavnici.

Koja je najbolja zimnica?

Najbolja zimnica je ona koju pripremite sami. Tako ćete znati da sve što jedete ne sadrži aditive, konzervanse i da je sve zdravo. Higijena je najvažnija, a samo ako sve spremate sa svojim aparatima i uređajima bićete sigurni u ispravnost i čistoću zimnice. Tradicionalni delikates-ajvar će biti najukusniji ako paprike ispečete na svom šporetu i sameljete u svojoj mašinici za mlevenje. Naravno papriku možete ispeći i na električnom gril roštilju, a ukus će biti sjajan.

masinica

Oprema za pripremu zimnice

Pomoću ovih aparata i uređaja iz Tehnomedie bićete sigurni i mirni godinama, jer su izuzetnog kvaliteta. Sve se nalazi na jednom mestu, tako da ne morate da lutate. Dođite, kupite i nosite. Blenderi, friteze, šporeti, mašine za mlevenje mesa, mikseri, pekare, roštilji i grilovi, seckalice, vage i zamrzivači sve je tu. Iskoristite ovu jesenju Tehnomedia ponudu Nastavi tradiciju.

Šerpe

Najbolju zimnicu, a posebno džem ćete dobiti ako sve pripremate u livenoj tučanoj i bakarnoj šerpi. U njima smesa neće zagoreti, a i u odnosu na šerpe od nerđajućeg čelika u ovim se toplota ravnomerno raspoređuje. Plitka i široka šerpa se podrazumeva. Odličan izbor šerpi i set posuđa za kuvanje hrane i pripremu zimnice potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Drvene varjače

Koristite drvene varjače za mešanje zimnice tokom kuvanja. Nabavite onu specijalnu sa najdužom drškom, jer ćete tako izbeći opekotine po rukama i lakše ćete mešati smesu od ajvara ili džema.

Noževi

Nož je nešto bez čega ne može ni jedna kuhinja. On vam je neophodan u kuhinji i naravno prilikom pripreme zimnice i tretiranja povrća i voća.

Smederevac

smederevac

Na popularnom Smederevcu” sprema se najbolja zimnica. Ništa lepše nego kada u ovo vreme miris pečene paprike ispuni čitav dom i komšiluk. Nema boljeg sredstva za pripremu zimnice od kultnog “Smederevaca.” Ovaj šporet na čvrsto gorivo pored toga što je efikasan podseća na detinjstvo, prošlost, toplinu i zajedništvo. Ove tradicionalne šporete u Tehnomedia prodavnicama možete kupiti po neverovatno povoljnim cenama. Proizvođač ide u korak sa vremenom i ubacuje inovativne ideje, tehnologiju i proces rada. Definitivno, osim za zagrevanje doma, idealni su za pripremu zimnice.

Alfa plam šporeti su odličan izbor, jer su u duhu tradicije i topline doma. Pronađite model koji odgovara vašim potrebama: šporeti, mini sporeti i grejanje.

Sve što je potrebno od posuđa, aparata ili uređaja za jednostavno pripremanje zimnice potražite u Tehnomedia prodavnicama. Podsećamo da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Zimnica puna vitamina i najboljeg ukusa se neće pripremiti sama i zato je pripremite sa nama. Nastavljamo tradiciju, jer je Tehnomedia prepoznatljivo različita i totalno drugačija od drugih!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *