Lepo, lepše, Babyliss

BABYLISS NEGA x blog

Letnja Babyliss akcija u Tehnomedia prodavnicama. Kupite fen, presu ili figaro po nižoj ceni i uštedite.

Ne morate po ovoj vrućini da gubite vreme u frizerskom salonu. Budite sami svoj frizer, jer sa kvalitetnim aparatom za negu kose bićete oduševljeni rezultatima. Imajte frizuru iz snova i kosu kao sa reklame zahvaljujući proizvodima Babyliss.

Tehnomedia ponuda:

O akciji

Uštedite 20% na navedene Babyliss uređaje za negu i stilizovanje kose. Akcija traje u periodu od 1. do 15. jula 2022.

BABYLISS C449E

Figaro

Lokne i kovrdže su uvek u trendu. Modernu i lepu frizuru napravićete kod kuće sa Babyliss figarom iz Tehnomedie. Na najbrži način napraviće vam lokne o kojima ste oduvek maštali. Izgledaćete romantično i nežno.

  • Ovaj super uski figaro za uvijanje od 10 mm napraviće vam uske afro lokne. Ima izuzetno dug štap sa kvarcno keramičkim premazom. Dobićete dugotrajan oblik kovrdža. Keramika je odličan provodnik toplote, uz pomoć kog je vlasima omogućeno bezbedno oblikovanje.
  • Brzo se zagreva. Možete podesiti pomoću 6 digitalnih nivoa temperaturu koju želite od 160 do 210 stepeni. Izuzetno je pogodan za kosu do ramena do srednje dužine. Isključuje se automatski. Dobijate i zaštitnu rukavicu za zaštitu od toplote. Kabl je rotirajući i dug dva ipo metra tako da vam je omogućena maksimalna fleksibilnost.

Presa

This image has an empty alt attribute; its file name is ST255E-3.jpg

Babyliss presa za kosu pomoći će da uvek izgledate lepo i negovano. Pločice ove prese za kosu su sa turmalinsko-keramičkim premazom. Turmalin je izvor negativnih jona i na ovaj način zatvara se vlas i eliminiše elektricitet, pa tako kosa postaje glatka, svilenkasta i sjajna. Keramika se zagreva brzo i ravnomerno i možete peglu koristi onog momenta kada vi želite. Nema pregrevanja pojedinih mesta koje mogu da oštete kosu.

  • Površina grejne ploče je 25 x 90 mm. Brzo se zagreva, za 30 sekundi. Možete podesiti odgovarajuću tempraturu od 180 do 230 stepeni, a i pri nižoj temperaturi rezultat će biti besprekoran.
  • Podloga je otporna na toplotu. Jednostavno je rukovanje zahvaljujući i okretnom kablu dužine 2m. Presa se automatski isključuje.

Fen

BABYLISS D570DE

Fen za kosu svakodnevno koristimo. Sa ovim Babyliss modelom dobićete negovanu, urednu i zdravu kosu. Sprečiće naelektrisanje, a rezultati će biti profesionalni. Zahvaljujući dodatku-difuzoru možete stilizovati i oblikovati kosu u svakom trenutku. Ovaj difuzor je širi dodatak sa takozvanim bodljicama i on se koristi za sušenje talasaste ili kovrdžave kose. A samimi tim i za pravljenje frizura.

  • Sa dve brzine i tri nivoa temperature, fen možete prilagoditi svakom tipu kose, uz fenomenalne rezultate. Ima i dugme za hladan vazduh. Taj hladan vazduh kosi daje intenzivan sjaj. Ako ste se pitali čemu služi dugme za hlađenje, evo odgovora. Možete ga naknadno uključiti kod svakog stepena da biste dobili idealno učvršćivanje ili oblikovanje frizure nakon što je osušite. Snaga motora je 2 200W. Turmalinsko-keramička tehnologija je zaslužna za ravnomerno ispuštanje temperature.
  • Bolje je kada su prekidači odvojeni. Naime fenovi koji imaju samo jedan prekidač nisu dovoljno jaki, jer taj prekidač smanjuje i brzinu i toplotu. Što više brzina i regulacija ima fen i kosa će biti oblikovanija.

Sa Babyliss aparatima za kosu rešićete sve probleme. Zahtevno sređivanje, oduzimanje isuviše vremena, energije i strpljenja biće vaša prošlost. Požurite u Tehnomedia prodavnicu ili poručite online i kupite fen, presu ili figaro po top ceni i uštedite.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *