Velika akcija za kraj školske godine

image

U Tehnomedia prodavnicama počela je velika “End of school” akcija.

Uraaaaa!!! Počeo je školski letnji raspust i vreme je za zabavu i kupovinu. Školarci su sada na zasluženom odmoru. Hajde da zajedno proslavimo još jedan uspešan kraj školske godine. Nudimo extra ponudu računara i tableta za male i velike školarce. Dobra vest je da ih sada možete kupiti po povoljnim cenama.

Tehnomedia ponuda po top cenama:

Akcija

Akcija traje u periodu od 28. juna do 11. jula 2022. godine. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

tablet HUAWEI MatePad T 10 2/32GB WiFi

Tableti

Igranje igrica, pretraživanje interneta, gledanje filmova i serija i kompletnu zabavu dobićete sa Huawei tabletom. Naravno dobar izbor su i za obavljanje poslovnih i školskih obaveza. Sada ga možete kupiti kod nas po akcijskoj ceni. Praktični su, pregledni, jednostavni.

  • Moćni Huawei MatePad T 10 imaju snažne karakteristike. Ovi modeli štite oči i imaju režim za smanjenje štetnog plavog svetla. Poseduju okružujući stereo zvuk. Uživaćete u jasnom, glasnom, surround zvuku. Baterija će vas služiti dugo i koristićete ga bez prestanka dan, dva sa samo jednim punjenjem. Ima sjajne karakteristike.
  • Brzi su i fluidni

Imaju unapređenu grafiku i učinak u kombinaciji sa EMUI 10.1, setom čipova sa osam jezgara i naprednim algoritmom. Između aplikacija se možete prebaciti u svakom trenutku. Izaberite eBook režim i imaćete prijatno iskustvo čitanja slično čitanju knjiga. Uživaćete i u noćnom čitanju ili gledanju ako se noću prebacite na tamni režim za mekši efekat displeja sa smanjenim kontrastom svetla.

  • Odličan izbor za decu

Ovo je odličan izbor i za decu. Mogu da istražuju, zabavljaju se i probude maštu i iskažu kreativnost u Kids Corner. Zabeležite kamerom nezaboravne trenutke, pevajte i puštajte pesmice sa Recorder, kreirajte sa Kids Painting, proživite avanture u Media…Čuvaćete svoje mališane tako što će im tablet ponuditi sadržaj koji je prikladan njihovom uzrastu, a vi ćete sve nadgledati preko roditeljske kontrole, dok će u isto vreme i njihove oči biti zaštićene.

O izboru tableta pisali smo i ovde.

računar EWE PC Ryzen 5 5600x/16gb/500gb/gtx3050/650w

Desktop računari

Desktop računari su odličan izbor za razonodu, obavljanje školskih ili poslovnih obaveza. Poslednjih godina su se desile velike promene. Živimo i zabavljamo se na daljinu i u virtuelnom prostoru i zato vam je potreban dobar računar. Kupite po akcijskoj ceni Ewe desktop računar i uštedite. Imamo modele različitog cenovnog ranga.

Ako ste u dilemi za koji model da se odlučite i na šta da obratite pažnju, evo nekih osnovnih smernica za početnike.

  • RAM memorija

Memorija je važna ako igrate igre, ili radite u nekom zahtevnijem softveru. Makar 8 GB DDR3 memorije bi bilo dobro da ima vaš računar, jer su browser-i i sajtovi uglavnom zahtevni. Naravno i 4 GB radiće zadovoljavajuće.

  • Procesor

AMD procesor ili neki Intelov. Dovoljno su brzi i tihi pri radu i ne greju se. Ako niste zahtevni za szrf ili obavljanje školskih i radnih zadataka možete izabrati bilo koji Intel i3, i5 ili i7.

  • HDD/SSD

Velike kapacitete imaju standardni hard diskovi, a brzina je uglavnom slična kao ranije. SSD omogućava da nakon paljenja računara, sistem se podigne brzo za par sekundi i da bez čekanja otvorite sve programe. Uglavnom ko koristi SSD ne želi više da pređe na HDD kao primarni disk. Za čuvanje vrednih podataka nisu idealni, ali zato možete koristiti dodatno i HDD za čuvanje podataka.

  • Grafička kartica

Mnogi računari za surf ili kancelarijski posao nemaju posebnu grafičku karticu i koriste onu integrisanu u procesor. To je dobar izbor ako ne igrate igrice i ne obavljate zahtevne zadatke. Brzo se menja tržište grafičkih kartica i najbolje je da upoznate osnovna poređenja izmeđi njih.

Ne propustite ovu sjajnu ponudu za školarce i za vaš kućni budžet. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *