LG prenosni TV u koferu

blog x

LG je iznenadio tržište tehnologije lansirajući nešto sasvim novo i posebno. Njihov najnoviji proizvod je prenosni TV u koferu.

LG je nedavno lansirao jedinstven proizvod koji je privukao pažnju IT entuzijasta i ljubitelja zabave. StandbyMe Go je prenosni televizor smešten u elegantan kofer, stvoren da transformiše način na koji uživamo u video i TV sadržaju.

LG StanbyME Go

Ovaj prenosni TV dolazi sa impresivnim ekranom dijagonale 27 inča, osetljivim na dodir, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo gledanja. Sa 1080p rezolucijom i baziran na WebOS platformi, ovaj uređaj dolazi sa preinstaliranim streaming aplikacijama i WiFi konekcijom, omogućavajući korisnicima da uživaju u svojim omiljenim filmovima i serijama gde god se nalaze sa pristupom internetu. Osim toga, tu je i mogućnost povezivanja eksternih uređaja putem HDMI porta, AirPlaya ili Bluetooth veze.

StandbyMe Go dolazi s praktičnim dodacima uključujući 20W zvučnike sa podrškom za Dolby Atmos, pružajući izvanredan zvuk koji će vas potpuno uroniti u iskustvo gledanja. Takođe, ovaj TV može da se rotira, omogućavajući optimalno gledanje sadržaja snimljenog mobilnim telefonima. S ugrađenom baterijom koja može izdržati do tri sata reprodukcije, možete uživati u jednom filmu ili nekoliko epizoda vaše omiljene serije bez potrebe za stalnim punjenjem.

Ovaj neobičan “putni” TV komplet definitivno obećava novo iskustvo zabave i praktičnost za sve one koji su u pokretu.

Da li biste želeli da ovakav prenosni TV kofer bude deo naše ponude?

(Izvor: The Verge, Foto:LG)

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *