MeanIt pametni satovi

x   T.

Pametni satovi meanIT nude brojne mogućnosti, jednostavnost korišćenja, izdržljivu bateriju i povoljnu cenu.

Pametni satovi su se pojavili početkom 70-ih godina prošlog veka. Tada su imali najosnovnije funkcije poput kalendara ili kalkulatora. Onda je usledilo povezivanje sa mobilnim telefonima i reprodukcijom multimedijalnog sadržaja. Danas su potreba. MeanIt su odličan izbor. Zahvaljujući njima uvek ćete biti u toku. Oni su vaš lični trener, doktor, zabava i informacija. U svakom trenutku prate vaš ritam i pomažu da budete fit i zdravi.

Sat ovog brenda biće vaš verni pratilac u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

Capture

Svi prikazuju tačno vreme, mnogi nude merenje pulsa, mere pređeni put, sagorene kalorije, broj preduzetih koraka… Većina modela prati razne sportske aktivnosti, poput: trčanja, penjanja, košarke, fudbala. Ima modela koji mere telesnu temperaturu, kao što to radi model meanIT SmartVatch M20 Thermo. Modeli ovog brenda su laki i neverovatno prijatni za nošenje. Zahvaljujući super bateriji radiće do 7 dana, ako ga koristite i 15 u stand by modu. Naravno tu su 5 osnovnih tema i dodatne teme koje se mogu preuzeti putem aplikacije FitCloudPro.


Sportski modeli nude unapred postavljene programe za praćenje sportskih i srodnih aktivnosti. Moguće je pauzirati ih i zaustaviti kao što bi to uradili sa štopericom. Prikaz podataka koje prikupljaju razlikuje se u zavisnosti od toga šta radite. Tako na primer, za trčanje dobićete broj koraka, sagorelih kalorija i otkucaje srca, a za plivanje samo srce i kalorije. Imaju izdržljivu bateriju, a upotreba laka.

Posebno je interesantan Ladi model namenjen ženama.

Capture

Možete sami da promenite izgled početnog sata i da izaberete ponuđeni dizajn podešavanja samog sata ili se odlučite z a gotovo rešenje povezivanjem putem mobilne aplikacije. Ako želite možete da stavite svoju fotografiju ili vama drage osobe, ili po izboru na početni ekran sata. To na primer omogućava meanIT Smartvatch M30 Ladi. Boja kućišta je nežno roze. Sve je jednostavno. Instalirajte na Android ili iOS pametnom telefonu mobilnu aplikaciju F Fit i odaberite da promenite izgleda sata, lice, a zatim opciju da snimate kamerom pametnog telefona. Nakon snimanja kadrirajte kadar i sa satom sinhronizujte i posle par sekundi pojaviće se fotografija koju ste želeli na vašem satu. Ovaj ženski model može još mnogo toga. Tako na primer kada uklanjate šminku s lica ne morate da skidate sat sa zgloba ruke i brinete da se ne nakvasi, jer mu prskanje vodom ne može ništa. Ništa mu neće biti i ako se istuširate sa njim. Procesor mu je brz, na pokrete ruku reaguje automatski, svaki deo biće vidljiv i na jakom suncu i ima odličnu rezoluciju.

Sve što možete uraditi sa telefonom moći ćete i pomoću sata marke MeanIt. Postoje trenuci i situacije kada nije prikladno gledati u ekran telefona, a sa satom na ruci to ćete uraditi jednostavno. Dok šetate ne morate da tražite telefon po džepovima, ili kada ste kod kuće po stolovima ili na krevetu, jer vam je na ruci. Znaćete sa ovim satom i kako ste spavali i kako ste sanjali. Ovaj sat je ustvari i vaš doktor jer vas podseća na vaše zdravstveno stanje. Pratiće vaš krvni pritisak, otkucaje srca i sve druge zdravstvene parametre. Sa multisportom kontrolisaće vaše sportske aktivnosti. U opticaju su čak 9 različitih sportova, kao što su: hodanje, fudbal, košarka, trčanje, penjanje, stoni tenis, plivanje i badminton.

saaat

Model M9 Sport može dugo raditi bez punjenja baterije, vodootporon je, dobićete naravno informacije o porukama i pozivima. Jednostavno ga možete spojiti sa smartphone uređajima. Meri kao i svi drugi broj koraka, otkucaje srca… M9 Sport je vodootporan i možete biti u slatkoj vodi s njim do metar ipo dubine. Jedino se ne preporučuje da se izaležete vrućoj vodi. Sa baterijom od 170 mAh može izdržati do nedelju dana, ako je sat povezan sa aplikacijom Da Fit. Naravno to se razlikuje u zavisnosti od toga koliko ga intenzivno koristite.

meanIT…

meanIT je marka i proizvod kompanije Intelkom doo. Brend postoji od 2012. godine. Uspešno prate zahteve kupaca godinama unazad a u početku samo na hrvatskom tržištu. Posebnu pažnju posvećuje proizvodima koji korisnicima olakšavaju upotrebu IT uređaja za posao, zabavu, rekreaciju, putovanja…Imaju bogatu ponudu u koju spada proizvodnja, prodaja, podrška i usluga meanIT telefona, tableta, pametnih satova, uređaja i brojnih dodataka.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberite sat ovog brenda po neverovatno povoljnoj ceni. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *