Tehnomedia PES 2021 turnir u Zaječaru

pesturnir

U Zaječaru se uskoro održava “PES 2021” turnir. Organizator takmičenja Tehnomedia je za pobednike obezbedila vredne nagrade: televizor, hoverboard i gaming tastaturu.

Fudbal je najpopularniji sport na svetu i igra se u preko 200 zemalja. Najvažnija sporedna stvar na planeti može se igrati i putem video igrica, a PES – fudbalski gaming, već 20 godina je jedna od najpopularnijih zabava. Poslednjih godina organizuju se brojna takmičenja i svetska prvenstva.

Tehnomedia ide u korak s vremenom i želi da ljubiteljima fudbala i igrica priredi pravi sportski dan za pamćenje. U okviru tradicionalnog turnira “Dođi na basket K3”, Tehnomedia organizuje prvi “PES 2021″ turnir u zaječarskom naselju Ključ 3 na košarkaškom terenu, 11. avgusta 2021. godine.

Za posetioce turnira “Dodji na basket K3″ koji će trajati od 8. do 12. avgusta, Tehnomedia je pripremila brojna iznenađenja i poklone.

Svi zainteresovani za nadmetanje u virtuelnom fudbalu mogu se prijaviti za učešće do 8. avgusta. Jednostavno kliknite na ovaj link PES 2021 Turnir – Tehnomedia i unesite tražene podatke.

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade za najbolje.

Prva nagrada je LED televizor od 32″, druga hoverboard i treća gaming tastatura.

Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Ako želite vrhunsku zabavu, imate dobre reflekse i preciznost, a u stanju ste da savladate prepreke i probleme razmišljanjem, “PES 2021” turnir u Zaječaru je pravo mesto za vas. Ovo je jedinstvena prilika da pokažete svoje PES sposobnosti, osetite neverovatan doživljaj igranja i osvojite nagradu.

Srećno svim takmičarima!!!

 

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *