Moćan i snažan PHILIPS usisivač

x Philips Usisivac

Štapni akumulatorski usisivač Prhilips šampion u borbi protiv prljavštine i prašine.

Želite da vaš dom i poslovni prostor budu uredni i besprekorno očišćeni. Potreban vam je snažan i moćan aparat. Sa novim štapnim akumulatorskim usisivačem holandske kompanije PHILIPS i to modelom koji nosi oznaku FC 6404 / 01 bićete prezadovoljni.

philips usisivac

U jednom potezu usisava i briše i zato je potrebno da vam uvek bude pri ruci.

Ovaj novi , bežični powerpro aqua usisivač sa litijum – jonskom baterijom je snažna tri u jedan alatka za sređivanje svakodnevnog nereda. Usisivač bez kese za sve vrste podova, ručni usisivač za površine poput kauča, stolica i ćoškova , kao i sistem za brisanje koji omogućava vlažno čišćenje prljavštine glavne su odlike ovog PHILIPS- ovog modela. On ima posudu zapremine 0,6 litara sa kojom možete da usissate otprilike 50 – tak kvadrata i litijum jonsku bateriju od 18 volti sa kojom možete neprestano da usisavate do čak 40 minuta. Kada se baterija u potpunosti isprazni potrebno je otprilike 5 sati punjenja kako bi ponovo bila operativna.

Usisivač nam dolazi u izuzetno lepoj električno akva plavoj boji i ima ciklonski mehanizam u 3 faze. Upravo ta tehnologija powercyclone pruža odlične rezultate usisavanja u samo jednom prolazi gde vazduh izuzetno brzo ulazi u powercyclone sisitem i tu se dodatno ubrzava kroz zakrivljeni vazdušni prolaz radi efikasnog odvajanja prašine iz vazduha. Ovo su karakteristike koje u svakom pogledu izdvajaju ovaj PHILIPSOV usisivač u odnosu na konkurenciju.

Poseduje jedinstven sistem brisanja koji kontroliše ispuštanje vode da bi se zadržala optimalna vlažnost za sve tvrde podove tokom čišćenja. Inovativna triactive turbo mlaznica pruža snažne performanse na tvrdim podovima i tepisima. Motorizovana četka i optimizovan protok vazduha prikupljaju prljavštinu i prašinu u samo jednom jedinom prolazu, a pogotovu je efikasna prilikom skupljanja dlaka koje ostavljaju za sobom naši kućni ljubimci. Posao oko čišćenja ćete brzo završiti a brisko i džoger vam neće trebati. Od deterdženata koji se mogu koristiti preporučuje se neki providni ili na kraju krajeva samo obična voda koja će verujem biti sasvim dovoljna.

philips usisivac

Kod ovog modela PHILIPS je stavio novi mikrofilter koji ima 3 sloja i zadržava sve mikročestice koje se nalaze u vašem okruženju. Priznaćete zvuči fenomenalno.

Od dadataka u pakovanju se nalaze: četka 2 u 1, 2 jastučeta od mikrofibera i dodatak za uske površine. Tu treba dodati da ovaj model ima jedinstveni sistem brisanja koji smo već pomenuli i koji se izuzetno lako navlači i svlači, a pritom omogućava izuzetno efikasno vlažno čišćenje prljavštine.

philips usisivac

Ono što su možda i najveći aduti ovog PHILIPS – ovog štapnog usisivača jesu veoma lako upravljanje i malal težina ( samo 4 kilograma i 700 grama) radi lakšeg rukovanja.

Ovaj model ima i posudu za prašinu koja se veoma lako prazni. Sa njim imate potpunu slobodu u kretanju, odnosno nećete doći u situaciju da zbog dužine kabla ne možete da dohvatite neki deo sobe. Sve ovo sasvim sigurno će obradovati svaku domaćicu i domaćina koji ga budu koristili.

Ako su vam čistoća i zdravlje na prvom mestu, a želite da uživate u prijatnom, sređenom i čistom domu kupite PHILIPS- ov štapni akumulatorski usisivač FC 6404 / 01. Posetite Tehnomedia prodavnicu i nabavite ovaj usisivač. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *